22Bet Chad

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
3 rugpjūčio, 2024
55 Peržiūros

Čado Respublika yra buvusi Prancūzijos kolonija. Ji priskiriama prie skurdesnių šalių, neturinčių priėjimo prie jūros. Šalyje vyrauja musulmonai, tačiau, nepaisant to, dar 1960 m. buvo nuspręsta įteisinti azartinius lošimus. Be to, nepaisant to, kad nėra konkrečių taisyklių, internetiniai lošimai taip pat yra legalūs. Kaip nutiko, kad, nepaisant vyraujančio islamo, azartiniai lošimai buvo įteisinti, ir ar 22bet.com veikia šioje šalyje?

Azartinių lošimų istorija Čade

Šalyse, kuriose dauguma gyventojų išpažįsta islamą, labai dažnai azartiniai lošimai būna uždrausti. Dėl nuostatų, nurodančių, kad turtą galima pasiekti tik sunkiu darbu. Čadas yra viena iš buvusių Prancūzijos kolonijų, kur vyravo krikščionybė. Šiose šalyse pastebima azartinių lošimų įteisinimo ir reguliavimo tendencija. Čadas yra viena iš nedaugelio šalių, nusprendusių įteisinti azartinius lošimus, nepaisant to, kad jo gyventojų daugumą sudaro musulmonai.

Azartiniai lošimai leidžiami ir turistams, ir gyventojams. Čado vyriausybė vengia skelbti informaciją, kurioje pateikiami su šio sektoriaus veikla susiję duomenys. Teisės aktuose konkrečiai nurodytos teisėtos azartinių lošimų formos: lošimai kazino, pokeris, sporto lažybos, taip pat loterijos ir į loteriją panašūs žaidimai. Nacionalines sporto lažybas vykdo vietos lažybų bendrovė „Premier Bet”, kuri visoje šalyje yra įsteigusi lažybų punktų tinklus.

22bet Czad

Čado vyriausybė nepateikia dokumentų, kuriais remiantis būtų galima galutinai nustatyti, ar azartiniai lošimai internetu yra teisėti. Visa tai daroma iš išskaičiavimo būdu, nes Čado gyventojai turi visas galimybes susipažinti su vietos lažybų bendrovių pasiūlymais. Taip pat stebina duomenys, kad tik kas dešimtas gyventojas turi prieigą prie interneto, tačiau azartiniai lošimai internete klesti.

Ką siūlo „22Bet Chad”?

Labai svarbu, kad kiekvienas vartotojas turėtų vienodas galimybes laimėti. Portalo veikimas pagrįstas 128 bitų SSL šifravimo technologija, kuri veiksmingai užkerta kelią bet kokiai favoritizavimo išraiškai bet kurio vartotojo atžvilgiu. Visą portalą vainikuoja intuityvi sąsaja, todėl juo lengva naudotis net ir didžiausiam kompiuterių nemokšai.

Kartu puikiai suderinta ir mobilioji portalo versija. Ji nepriekaištingai veikia interneto naršyklėse, „Android” išmaniuosiuose telefonuose ir „iPhone” įrenginiuose. 22Bet Čadas taip pat veikia ir planšetiniuose kompiuteriuose. Prekyba platformoje yra visiškai saugi. Lažybų platformą kontroliuoja Kiurasao azartinių lošimų tarnyba, kurią prižiūri viena didžiausių elektroninių lošimų svetainių priežiūros institucijų.

Čado gyventojai gali sutelkti dėmesį į kitus žaidimo aspektus, sistemingai uždirbdami patrauklias premijas. Ši lažybų bendrovė deda daug pastangų, kad įgytų ir išlaikytų savo žaidėjų pasitikėjimą, todėl negali sau leisti jokių pažeidimų. Juolab kad neretai žaidžiama dėl labai didelių piniginių sumų.

22BET ► Statykite 22bet su 100 % premija už pirmąją įmoką!
Autorius PECHOVANIKOLA@seznam.cz