Pakilimai ir nuosmukiai


  • Platus sporto lažybų pasirinkimas
  • Intuityvi naudotojo sąsaja
  • Greiti ir saugūs mokėjimo būdai
  • 24/7 klientų aptarnavimas
  • Licencijuotas ir reguliuojamas lažybų organizatorius
  • Tiesioginės tam tikrų sporto renginių transliacijos trūkumas
  • Ribotos tam tikrų sporto šakų lažybų galimybės
  • Bonuso apyvartos reikalavimai kai kuriems žaidėjams gali būti per dideli.
3.2/5
Pasveikinimo premija: iki € / $150.
REGISTRACIJA

Apžvalga


  • Interneto svetainė:
    www.ivibet.com
  • Tikslinis regionas:
    Tarptautinis
  • Mokėjimo galimybės:
    Visa, Mastercard, Neteller, Payz, Jeton, Perfect money, Bitcoin, Etherum, Litecoin..
  • Savininkas:
    TechOptions Group B.V.

Ivibet

„Ivibet” yra patikimas lažybų organizatorius, pelnęs lažybininkų pasitikėjimą visame pasaulyje. Ivibet yra žinoma kaip vieta, kurioje sporto entuziastai gali mėgautis jaudinančia lažybų patirtimi.

Ši lažybų bendrovė garsėja intuityvia vartotojo sąsaja, kurioje lengva naršyti ir atlikti statymus. Ivibet taip pat siūlo įvairius mokėjimo būdus, todėl įmokų ir pinigų išėmimo procesas yra greitas ir nesudėtingas. Klientų aptarnavimo komanda dirba 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, todėl žaidėjai gali tikėtis greitos pagalbos iškilus bet kokioms problemoms ar iškilus klausimams.

„Ivibet” yra licencijuota ir reguliuojama atitinkamų institucijų, todėl žaidėjai gali būti ramūs, kad jų duomenys yra saugūs, o žaidimai – sąžiningi. Daugiau informacijos apie paties „Ivibet” ypatybes rasite toliau pateiktoje apžvalgoje.

Ivibet lažybų pasiūlymas

Ivibet yra lažybų bendrovė, išgarsėjusi plačiu sporto lažybų pasiūlymų asortimentu, atitinkančiu įvairius žaidėjų skonius ir pageidavimus. Nesvarbu, ar esate futbolo, krepšinio, teniso, kriketo, ar elektroninio sporto gerbėjas, „Ivibet” turi ką pasiūlyti.

Ivibet-sport-1024x490

Futbolo lažybos

Futbolas yra viena populiariausių sporto šakų pasaulyje, o „Ivibet” siūlo platų statymų už įvairių lygų ir turnyrų rungtynes pasirinkimą.

Galite lažintis dėl rungtynių rezultatų, įmuštų įvarčių skaičiaus ir net išsamios statistikos, pavyzdžiui, kampinių smūgių ar kortelių skaičiaus.

Krepšinio lažybos

Krepšinis – dar viena sporto šaka, dėl kurios „Ivibet” siūlo daugybę lažybų variantų. Galite lažintis dėl NBA rungtynių, Eurolygos rungtynių ir net vietinių lygų rezultatų. Statymai apima ne tik rungtynių rezultatus, bet ir žaidėjų statistiką, pavyzdžiui, pelnytus taškus ar atkovotus kamuolius.

Teniso lažybos

Tenisas – tai sporto šaka, kuri yra labai populiari tarp „Ivibet” žaidėjų. Ši lažybų bendrovė siūlo lažybas už daugelio turnyrų, įskaitant „Grand Slam”, ATP ir WTA, rungtynes. Galite lažintis dėl rungtynių rezultatų, mačų skaičiaus ir net atskirų setų rezultatų.

Lažybos dėl kriketo

Kriketas – kai kuriose pasaulio dalyse itin populiari sporto šaka, todėl „Ivibet” siūlo lažintis dėl daugelio lygų ir turnyrų rungtynių. Galite lažintis dėl rungtynių rezultatų, pelnytų taškų skaičiaus ir net atskirų įvarčių rezultatų.

Elektroninio sporto lažybos

E-sportas yra augantis sporto lažybų rinkos segmentas, o „Ivibet” yra šios revoliucijos priešakyje. Ši lažybų bendrovė siūlo lažintis dėl daugelio populiarių žaidimų, tokių kaip League of Legends, Dota 2, CS:GO ir daugelio kitų, rungtynių.

Lažybos gyvai

Ivibet taip pat siūlo lažybas gyvai, kurios suteikia žaidėjams galimybę lažintis už savo mėgstamas komandas ir žaidėjus realiuoju laiku.

Ivibet-live-sport-1024x490

Tai suteikia sporto lažyboms papildomų emocijų, nes galite reaguoti į besikeičiančias rungtynių aplinkybes.

Visa tai daro „Ivibet” lažybų pasiūlą viena plačiausių rinkoje, todėl kiekvienas žaidėjas, nepriklausomai nuo jo sporto pomėgių, ras ką pasirinkti.

„Ivibet” platforma ir naudotojo sąsaja

Ivibet” garsėja paprastumu ir intuityvia vartotojo sąsaja. Platforma sukurta atsižvelgiant į žaidėjų patogumą, todėl net jei esate naujokas sporto lažybų pasaulyje, greitai išmoksite naršyti ir atlikti statymus „Ivibet”.

Lengva navigacija

Vienas iš pagrindinių aspektų, išskiriančių „Ivibet”, yra paprastas naršymas. Pagrindinis puslapis yra aiškus ir gerai organizuotas, jame yra aiškiai pažymėti įvairių sporto šakų, tiesioginių lažybų, akcijų ir kitų funkcijų skyriai.

Galite lengvai pereiti iš vieno skyriaus į kitą ir greitai rasti jus dominančius statymus.

Paprasta ir švari sąsaja

Ivibet vartotojo sąsaja yra paprasta ir švari, todėl atlikti statymus lengva. Nėra jokių nereikalingų elementų, kurie blaškytų jūsų dėmesį, o visa informacija pateikiama aiškiai ir suprantamai. Dėl to lažybų procesas yra greitas ir nesudėtingas.

Prieinamumas įvairiuose įrenginiuose

„Ivibet” platforma pasiekiama įvairiais įrenginiais, t. y. galite atlikti statymus kompiuteriu, nešiojamuoju kompiuteriu, planšetiniu kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu. Svetainė yra visiškai prisitaikanti, todėl nesvarbu, kokiu įrenginiu naudojatės, visada galėsite naudotis visomis „Ivibet” funkcijomis.

Personalizavimas

Ivibet leidžia žaidėjams asmeniškai pritaikyti savo patirtį. Galite pritaikyti savo paskyros nustatymus, tvarkyti savo lažybų nuostatas ir net pritaikyti svetainės išvaizdą ir išdėstymą pagal savo pageidavimus. Tai suteikia papildomą kontrolės lygį ir naudojimąsi „Ivibet” padaro dar malonesnį.

Pagalba ir parama

„Ivibet” platformoje lengva gauti pagalbą ir palaikymą. Yra DUK skyrius, kuriame pateikiami atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus, o jei prireiktų papildomos pagalbos, visada galite susisiekti su klientų aptarnavimo komanda.

Ivibet mokėjimo būdai

Ivibet suprato, kaip svarbu žaidėjams, kad įmokų ir išėmimo procesas būtų paprastas ir nesudėtingas. Todėl ji siūlo įvairius mokėjimo būdus, kurie yra greiti, saugūs ir patogūs.

Ivibet-payment-1024x490

Kredito ir debeto kortelės

Ivibet priima daugumą pagrindinių kredito ir debeto kortelių, įskaitant „Visa”, „MasterCard” ir „Maestro”. Tai paprasčiausias ir tiesioginis mokėjimo būdas, leidžiantis žaidėjams iš karto pervesti lėšas į savo sąskaitas.

Elektroninės piniginės

Elektroninės piniginės tampa vis populiaresnės tarp interneto žaidėjų dėl savo patogumo ir saugumo. Ivibet priima įvairias elektronines pinigines, įskaitant Skrill, Neteller ir PayPal.

Šie mokėjimo būdai užtikrina greitas ir saugias operacijas, taip pat papildomą privatumo lygį, nes jums nereikia tiesiogiai dalytis savo banko duomenimis su lažybų tarpininku.

Banko pervedimai

Žaidėjams, kurie pirmenybę teikia tradiciniams mokėjimo būdams, „Ivibet” siūlo galimybę atlikti įmokas banko pavedimais. Nors šios operacijos gali užtrukti šiek tiek ilgiau, jos taip pat yra saugios ir patikimos.

Kriptovaliutos

Ivibet pirmauja pagal šiuolaikines sporto lažybų tendencijas ir siūlo žaidėjams galimybę atlikti įmokas kriptovaliutomis. Tai reiškia, kad žaidėjai gali įmokėti ir išsiimti lėšas naudodami „Bitcoin” ir kitas populiarias kriptovaliutas, siūlydami greitas, saugias ir anonimines operacijas.

Visi „Ivibet” sandoriai apdorojami greitai, o tai reiškia, kad atlikę įmoką žaidėjai gali iš karto pradėti lažintis dėl savo mėgstamų sporto šakų. Be to, „Ivibet” garantuoja visų sandorių saugumą, naudodama naujausias šifravimo technologijas, kad apsaugotų žaidėjų finansinius duomenis.

Ivibet klientų aptarnavimas

Vienas iš svarbiausių aspektų, kuriuo „Ivibet” išsiskiria iš kitų lažybų bendrovių, yra puikus klientų aptarnavimas. Ivibet klientų aptarnavimo komanda visą parą yra pasirengusi padėti žaidėjams spręsti problemas ir atsakyti į visus klausimus.

Pokalbiai gyvai

Tiesioginis pokalbis yra paprasčiausias ir tiesiausias būdas susisiekti su „Ivibet” klientų aptarnavimo komanda.

Ivibet-chat

Šią funkciją galima rasti pagrindiniame puslapyje, todėl žaidėjai gali iš karto išspręsti problemas arba gauti atsakymus į savo klausimus. Klientų aptarnavimo komanda yra gerai apmokyta ir visada pasiruošusi padėti.

Rašykite el. paštu

Žaidėjai su „Ivibet” klientų aptarnavimo komanda taip pat gali susisiekti el. paštu.

Šis būdas idealiai tinka žaidėjams, kurie turi sudėtingesnių klausimų arba kuriems reikia išsamios pagalbos. Paprastai „Ivibet” klientų aptarnavimo komanda į laiškus atsako per kelias valandas.

Telefonas

Žaidėjams, kurie pirmenybę teikia tradiciniams bendravimo būdams, „Ivibet” siūlo pagalbą telefonu. Tai puiki galimybė tiems, kurie nori kalbėti tiesiogiai su klientų aptarnavimo skyriaus atstovu ir kuriems reikia skubios pagalbos.

Pagalbos centras

Ivibet taip pat turi platų pagalbos centrą, kuriame pateikiami atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus. Pagalbos centras suskirstytas į skirtingus skyrius, pavyzdžiui, lažybų, įmokų ir išėmimo, akcijų ir kitus, todėl atsakymus į rūpimus klausimus rasite lengvai.

Mokymai ir pamokos

Ivibet taip pat siūlo įvairius mokymus ir pamokas, kad žaidėjai geriau suprastų, kaip naudotis platforma ir atlikti statymus.

Šie ištekliai ypač naudingi naujiems žaidėjams, tačiau gali būti naudingi ir patyrusiems žaidėjams, norintiems pagilinti savo žinias apie sporto lažybas.

Ivibet saugumas ir reguliavimas

Saugumas ir sąžiningumas yra du svarbiausi aspektai, į kuriuos žaidėjai turėtų atsižvelgti rinkdamiesi interneto lažybų bendrovę. Ivibet tai supranta ir ėmėsi visų reikiamų priemonių, kad užtikrintų, jog jos platforma būtų saugi, o žaidimai sąžiningi.

Licencijavimas ir reguliavimas

Ivibet yra licencijuota ir reguliuojama atitinkamų institucijų, o tai reiškia, kad ji turi laikytis griežtų standartų, susijusių su žaidimų sąžiningumu, žaidėjų apsauga ir sandorių saugumu. Tai suteikia žaidėjams pasitikėjimo, kad su jais elgiamasi sąžiningai ir kad jų teisės yra saugomos.

Sandorių saugumas

Visi „Ivibet” sandoriai saugomi naudojant naujausias šifravimo technologijas, todėl žaidėjų finansiniai duomenys yra saugūs. Ši lažybų bendrovė taip pat taiko griežtas tikrinimo procedūras, kad užkirstų kelią sukčiavimui ir užtikrintų, kad prie žaidėjo paskyros prieigą turėtų tik įgalioti asmenys.

Duomenų apsauga

Ivibet labai rimtai rūpinasi žaidėjų asmens duomenų apsauga. Ši lažybų bendrovė taiko įvairias saugumo priemones, kad užtikrintų, jog žaidėjų asmeninė informacija būtų saugi ir apsaugota nuo neteisėtos prieigos.

Su „Ivibet” privatumo politika galima lengvai susipažinti interneto svetainėje ir joje aiškiai paaiškinta, kaip renkami, saugomi ir naudojami žaidėjų duomenys.

Žaidimo sąžiningumas

Ivibet garantuoja, kad visi jos žaidimai yra sąžiningi. Ši lažybų bendrovė naudojasi nepriklausomų audito bendrovių paslaugomis, kurios reguliariai peržiūri ir sertifikuoja jos žaidimus, kad užtikrintų, jog jie yra sąžiningi ir rezultatai yra visiškai atsitiktiniai.

Atsakingos lažybos

Ivibet įsipareigoja skatinti atsakingą lažybų atlikimą ir siūlo įvairias priemones bei išteklius, padedančius žaidėjams kontroliuoti savo elgesį žaidžiant. Tai apima įmokų limito nustatymus, automatines išimtis ir kitas priemones, padedančias žaidėjams išlaikyti sveikus lošimo įpročius.

Kodėl „Ivibet”? Apžvalgos santrauka

Ivibet yra gerą reputaciją turintis lažybų organizatorius, kuris savo plačiu sporto lažybų pasiūlymų asortimentu pelnė žaidėjų pasitikėjimą visame pasaulyje. Šis pasiūlymas apima daugybę sporto šakų, tokių kaip futbolas, krepšinis, tenisas, kriketas ir elektroninis sportas, todėl puikiai tinka visiems sporto gerbėjams.

Ivibet-promo-1024x490

Be to, „Ivibet” siūlo lažybas gyvai, todėl žaidėjai gali lažintis už savo mėgstamas komandas ir žaidėjus realiuoju laiku, taip suteikdami sporto lažyboms papildomų emocijų. „Ivibet” platforma lengva naudotis, ji turi intuityvią vartotojo sąsają, kuria galima naudotis įvairiuose įrenginiuose, pavyzdžiui, kompiuteriuose, nešiojamuosiuose kompiuteriuose, planšetiniuose kompiuteriuose ir išmaniuosiuose telefonuose. Todėl atlikti statymus paprasta ir patogu, nesvarbu, kur bebūtumėte.

Ivibet siūlo įvairius mokėjimo būdus, įskaitant kredito ir debeto korteles, elektronines pinigines, banko pervedimus ir kriptovaliutas. Tai supaprastina įmokų pervedimo ir išėmimo procesą, o greitas sandorių apdorojimas reiškia, kad atlikę įmoką žaidėjai gali iš karto pradėti lažintis dėl savo mėgstamų sporto šakų. Klientų aptarnavimo komanda dirba 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, todėl žaidėjai gali tikėtis greitos ir veiksmingos pagalbos iškilus bet kokioms problemoms ar iškilus klausimams.

Klientų pagalba teikiama tiesioginiais pokalbiais, el. paštu ir telefonu, todėl pagalba visada pasiekiama. Galiausiai, bet ne mažiau svarbu, kad „Ivibet” yra licencijuota ir reguliuojama atitinkamų institucijų, todėl žaidėjai gali būti tikri, kad jų duomenys yra saugūs, o žaidimai – sąžiningi.

Ši lažybų bendrovė laikosi griežtų standartų, susijusių su žaidimų sąžiningumu, žaidėjų apsauga ir sandorių saugumu, o tai reiškia, kad žaidėjai gali statyti visiškai užtikrintai.

DUK

 

  • Ar Ivibet yra teisėtas?

    Taip, Ivibet yra teisėtas lažybų organizatorius, turintis licenciją ir reguliuojamas atitinkamų institucijų.

  • Kokius mokėjimo būdus priima Ivibet?

    Ivibet priima įvairius mokėjimo būdus, įskaitant kredito ir debeto korteles, e. pinigines, banko pervedimus ir kriptovaliutas.

  • Ar Ivibet siūlo lažybas gyvai?

    Taip, Ivibet siūlo tiesiogines lažybas dėl įvairių sporto šakų.

  • Ar Ivibet turi mobiliąją programėlę?

    Taip, Ivibet turi mobiliąją programėlę, kurią galima atsisiųsti iš Android ir iOS įrenginių.

  • Czy Ivibet posiada aplikację mobilną?

    Taip, Ivibet siūlo patrauklias sveikinimo premijas naujiems žaidėjams.

  • Ar galiu Ivibet lažintis dėl e. sporto?

    Taip, Ivibet siūlo lažybas už įvairius elektroninio sporto žaidimus, įskaitant League of Legends, Dota 2, CS:GO ir daugelį kitų.

  • Ar Ivibet prieinama įvairiuose įrenginiuose?

    Taip, Ivibet platforma prieinama įvairiuose įrenginiuose, įskaitant kompiuterius, nešiojamuosius kompiuterius, planšetinius kompiuterius ir išmaniuosius telefonus.

  • Kaip susisiekti su Ivibet klientų aptarnavimo tarnyba?

    Su Ivibet klientų aptarnavimo skyriumi galite susisiekti tiesioginiu pokalbiu, el. paštu arba telefonu. Klientų aptarnavimas veikia 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

  • Ar Ivibet siūlo kokių nors atsakingo įsisteigimo skatinimo priemonių?

    Taip, Ivibet siūlo įvairias priemones ir išteklius, padedančius žaidėjams kontroliuoti savo elgesį žaidžiant, įskaitant įmokų limito nustatymus, automatines išimtis ir dar daugiau.

  • Ar mano duomenys Ivibet yra saugūs?

    Taip, Ivibet naudoja naujausias šifravimo technologijas, kad užtikrintų žaidėjų finansinių ir asmeninių duomenų saugumą.

 

Lažybų bendrovės privalumai ir trūkumai

Privalumai

Platus sporto lažybų asortimentas

Ivibet siūlo platų statymų už įvairias sporto šakas, įskaitant futbolą, krepšinį, tenisą, kriketą, elektroninį sportą ir daugelį kitų. Tai suteikia žaidėjams daugybę pasirinkimo galimybių ir leidžia statyti už savo mėgstamas sporto šakas.

Intuityvi vartotojo sąsaja

Ivibet platforma paprasta naudotis ir sukurta taip, kad žaidėjai galėtų lengvai naršyti ir rasti savo mėgstamus statymus. Vartotojo sąsaja yra švari ir paprasta, todėl atlikti statymus galima greitai ir lengvai.

Greiti ir saugūs mokėjimo būdai

Ivibet priima įvairius mokėjimo būdus, įskaitant kredito ir debeto korteles, elektronines pinigines, banko pervedimus ir kriptovaliutas. Visos operacijos apdorojamos greitai, o žaidėjai gali įmokėti ir išsiimti lėšas eurais.

24/7 klientų aptarnavimas

Ivibet turi specialią klientų aptarnavimo komandą, kuri visą parą ir 7 dienas per savaitę padeda žaidėjams spręsti bet kokias problemas ar klausimus. Klientų aptarnavimo paslaugomis galima naudotis pokalbiais gyvai, el. paštu ir telefonu.

Licencijuotas ir reguliuojamas lažybų organizatorius

Ivibet yra licencijuota ir reguliuojama atitinkamų institucijų, todėl žaidėjai gali būti ramūs, kad jų duomenys yra saugūs, o žaidimai – sąžiningi.

Trūkumai

Nėra tiesioginių tam tikrų sporto varžybų transliacijų

Nors „Ivibet” siūlo tiesiogines lažybas, ne visus sporto įvykius galima stebėti tiesiogiai platformoje. Tai gali nuvilti žaidėjus, norinčius stebėti veiksmą gyvai.

Ribotos tam tikrų sporto šakų lažybų galimybės

Nors „Ivibet” siūlo platų statymų už įvairias sporto šakas pasirinkimą, kai kurių sporto šakų lažybų galimybės gali būti ribotos. Tai gali nuvilti žaidėjus, kurie nori atlikti statymus už mažiau populiarias sporto šakas.

Premijų statymų reikalavimai kai kuriems žaidėjams gali būti per dideli

Nors „Ivibet” siūlo patrauklias sveikinimo premijas, kai kuriems žaidėjams šių premijų statymų reikalavimai gali būti per dideli. Tai reiškia, kad prieš atsiimdami premijas žaidėjai turi pastatyti tam tikrą sumą.


Ivibet България Ivibet Deutschland, Österreich, Schweiz Ivibet Česká republika Ivibet Danmark Ivibet Español Ivibet Eesti Ivibet français Ivibet Suomi Ivibet English Ivibet Magyarország Ivibet Ελλάδα Ivibet Indonesia Ivibet 日本 Ivibet Italia Ivibet 대한민국 Ivibet Latvija Ivibet Lietuva Ivibet Norge Ivibet Nederland Ivibet Polska Ivibet România Ivibet Portugal e Brasil Ivibet русский Ivibet Slovenija Ivibet Sverige Ivibet Türkiye Ivibet Slovensko Ivibet Україна Ivibet 中国台湾