Atalanta – Sassuolo: Įvarčiai: +2,5

PLbookmaker
17 vasario, 2024
31 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Atalanta – Sassuolo: Įvarčiai: +2,5

17.02.2024 20:45

Paskutiniame ture „Sassuolo” nutraukė trijų pralaimėjimų seriją, namuose sužaidė lygiosiomis 1:1 su „Torino” ir iškovojo vertingą tašką kovoje dėl išsigelbėjimo. Abi komandos palyginti neseniai susitiko taurės varžybose sausio pradžioje, kur „Atalanta” džiaugėsi laimėjusi 3:1.

Atalanta grįžta namo, kur laimėjo septynerias varžybas iš eilės ir per paskutines trejas rungtynes čia įmušė iš viso dešimt įvarčių. Savo įvarčių formą jie patvirtino praėjusiame ture, kai 4:1 įveikė „Genoa” ir įsitvirtino ketvirtoje vietoje. Charles De Ketelaere įmušė dar vieną įvartį, jau ketvirtą per ketverias rungtynes.

Sassuolo vis dar tęsia pralaimėjimų seriją varžovų aikštėje, nes nesugebėjo pelnyti įvarčio keturis kartus iš eilės. Labai padėtų, jei puolėjas Andrea Pinamonti savo įvarčių formą iš namų rungtynių, kuriose jis įmušė tris įvarčius iš eilės, perkeltų ir į išvykos rungtynes. Dar viena svarbi žinia komandai – klubo vadovybės sprendimas, kuri praėjusį savaitgalį nusprendė pasilikti trenerį Alessio Dionisi, ant kurio buvo pakibusi atleidimo grėsmė.

Dėl ko statyti:

Jei „Sassuolo” išvykos rungtynėse ko ir netrūksta, tai įvarčių, kaip rodo jų rekordas (15:26). 8 iš 12 išvykos rungtynių buvo įmušti bent 3 įvarčiai, o šį skaičių lenkia tik „AC Milan” (10).

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker