Granada – Valencia: mažiau nei 2,5 įvarčio per rungtynes

PLbookmaker
24 vasario, 2024
25 Peržiūros

Mūsų prognozė: Granada – Valencia: mažiau nei 2,5 įvarčio

24.02.2024 14:00

Paskutiniajame ture Granada priėmė Almeriją dviejų prasčiausių lygos komandų susidūrime ir sužaidė lygiosiomis 1:1. Tai buvo trečiosios „Granada” lygiosios iš eilės, prieš tai sužaidusi lygiosiomis 3:3 su „Barcelona” ir 1:1 su „Las Palmas”. Tačiau šeimininkai jau šešis turus laukia pergalės (0-3-3), todėl vis dar negali ištrūkti iš iškritimo zonos. Prieš 26-ąjį turą „Granada” nuo išsigelbėjimo atsilieka šešiais taškais.

Valensijoje nuotaikos kur kas džiugesnės. Kitaip nei praėjusį sezoną, šikšnosparniams negresia kova dėl iškritimo į žemesnę lygą, priešingai, „Valencia” netgi gali tikėtis finišuoti taurės turnyre. Nuo aštuntosios vietos jie atsilieka keturiais taškais nuo TOP6. Vis dėlto „Valencia” per pastaruosius du turus neįmušė nė vieno įvarčio (Las Palmas 0:2, Sevilla 0:0), o per ankstesnes šešerias rungtynes pasižymėjo vos keturis kartus. Šeimininkai taip pat buvo panašiai (ne)rezultatyvūs ankstesniuose šešiuose mačuose, o trys iš penkių jų įvarčių buvo įmušti vieneriose rungtynėse su „Barcelona”, todėl šeštadienį „Los Cármenes” stadione įvarčių nebus.

Už ką statyti:

Pirmasis šio sezono susitikimas baigėsi nedidele „Valencia” pergale (1:0), todėl tikėtina, kad atsakomosios rungtynės bus gana skurdžios įvarčių atžvilgiu. Geras variantas galėtų būti statymas už mažesnę sumą.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker