Juventus – Frosinone: 1 pusė: 0

PLbookmaker
25 vasario, 2024
27 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Juventus – Frosinone: 1 pusė: 0

25.02.2024 12:30

„Juventus” krizė tęsiasi visu pajėgumu, nes Senoji dama tik sužaidė lygiosiomis 2:2 kovojančios „Veronos” aikštėje ir nesugebėjo iškovoti ketvirtos pergalės iš eilės (0-2-2). Tačiau situacija nėra ideali ir „Frosinone”, kuri paskutinį kartą 0:3 pralaimėjo „AS Roma” ekipai, nors atliko 25 smūgius.

Po dviejų nesėkmingų pasirodymų namuose (Empoli 1-1, Udinese 0-1) „Juventus” norės pasitaisyti ir tam negalėtų prašyti geresnio varžovo. Tiesą sakant, jie įveikė „Frosinone” abiejose šių metų tarpusavio rungtynėse, paskutinį kartą čia sausio pradžioje taurės varžybose aukštu rezultatu 4:0.

Frosinonė ir jų pasirodymai varžovų aikštėje yra atskiras skyrius. Svečiai šį sezoną dar nė karto nelaimėjo išvykoje (0-3-9) ir visais aštuoniais atvejais, kai lankėsi pirmosios lentelės pusės komandos aikštėje, rezultatas, žinoma, buvo pralaimėjimas. Be to, kad svečiuose iškovojo mažiausiai taškų iš visų (3), „Ciociari” taip pat įmušė daugiausiai įvarčių iš visų (30).

Dėl ko statyti:

Ant Massimiliano Allegri komandos vėl pasipylė kritika, kad jos žaidimui trūksta minties. Jei svečiai bent šiek tiek pasistengs, jie gali pasinaudoti šia bėda ir išlaikyti palankų rezultatą bent iki pertraukos. Juk „Juventus” per 12 lygos rungtynių čia po 45 minučių pirmavo tik du kartus.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker