Plzeň – Mladá Boleslav: mažiau nei 5 įvarčiai rungtynėse

PLbookmaker
27 vasario, 2024
24 Peržiūros

Mūsų patarimas: Plzeň – Mladá Boleslav: mažiau nei 5 įvarčiai rungtynėse

27.02.2024 17:30

Šeimininkų „Pilsen” komanda šiuo metu užima vienuoliktą vietą ekstralygos turnyrinėje lentelėje. Ji negali šoktelėti aukščiau, todėl daugiausia žvelgia į dvyliktoje vietoje esančius Karlovi Varus, nuo kurių atsilieka trimis taškais. Po pralaimėjimo 1:0 Vítkovicėse indėnai paskutiniame ture žaidė su Brno „Kometa”. Vakarų bohemiečiai visai nepasižymėjo ir pelnytai krito 5:1. Per paskutines dvejas rungtynes jie įmušė tik vieną įvartį. Pavyzdžiui, Ondrejus Matýsas, kuris sausio pirmoje pusėje buvo puikios formos, neįmušė jau 12 rungtynių. Jei Plzenas nenori greitai iškristi iš atkrintamųjų varžybų, jie turi suaktyvinti savo žaidimą.

Svečiai iš Mlados Boleslavo po galutinio išsigelbėjimo priėmė pirmaujančius Pardubicus. Rungtynėse labai gerai pasirodė „Bruslares”, tačiau „Dinamo” parodė savo kokybę ir laimėjo 4:1. Trečią kartą iš eilės įvartį pelnė vėl puikiai žaidęs Róbertas Lantoši. Boleslavas vis dar turi teorinių galimybių patekti į atkrintamąsias varžybas, tačiau nuo Karlovi Varų atsilieka septyniais taškais. Iki reguliariojo sezono pabaigos likus tik trims rungtynėms, Boleslavo dalyvavimas atkrintamosiose varžybose būtų stebuklas.

Dėl ko statyti:

Per pastaruosius tris turus „Pilsen” per pagrindinį laiką įmušė keturis įvarčius, o „Bruslarov” – septynis. Biliete renkamės statymą už mažesnį įmuštų įvarčių skaičių.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker