Slavia – Sparta: kiekviena komanda įmuš po įvartį – YES

PLbookmaker
28 vasario, 2024
27 Peržiūros

Mūsų patarimas: Slavia – Sparta: kiekviena komanda įmuš po įvartį – TAIP

28.02.2024 18:00

Trečiadienio Prahos S derbį MOL taurės turnyre priims Prahos „Edenas”. Namų pranašumas palankus „Slavia” komandai, sešioviečiai pasistiprins išparduotų žiūrovų akivaizdoje. Tai galioja ir atvirkščiai, todėl šį savaitgalį nežymiu favoritu permainų metu bus „Sparta”.

Sekmadienio derbio generalinę repeticiją „Slavia” įveikė 22bet:Arena” arenoje įveikusi „Pardubice” (3:0), o „hat-tricką” pelnė Chytilis. Slavijai priklausantis puolėjas savo sąskaitoje jau turi dešimt įvarčių, o pavasarį įmušė tris iš eilės. Rinktinės puolėjas puikiai susidoroja su spaudimu, kuris jam teko nesant suspenduotam Jureckui. Praėjusio sezono rezultatyviausias žaidėjas savaitės viduryje vis dar nebus pasiekiamas, jis turi atlikti likusią trijų rungtynių diskvalifikacijos dalį prieš „Sparta”. Tačiau net ir be jo „Slavia” pasižymi didele puolimo jėga, įmušdama įvartį visose pavasario rungtynėse (nuo sezono pradžios nepavyko įmušti tik Romoje ir Teplicuose). Zafeirio netektis yra dalinis susilpnėjimas, tačiau Trpišovskis galės jį pakeisti, blogiau būtų, jei nebūtų Ogbu, kuris nėra visiškai sveikas ir jo startas yra abejotinas.

Savaitgalį „Sparta” taip pat iškovojo pergalę „Slėviui” (3:1), tačiau treneriui Priskei pavyko pasigailėti daugumos atraminių žaidėjų, kurie ketvirtadienį pradėjo rungtynes su „Galatasaray” (4:1). Taigi aštuoniose pozicijose sudėtis buvo skirtinga, vieni iš jų į aikštę išbėgo tik daliai rungtynių (Kairinenas, Haraslinas, Rynešas), kiti visiškai ilsėjosi (Kuchta, Sörensenas, Laci ir kt…). Bet kokiu atveju svečiai Edene pradės su stipriu startiniu vienuoliktuku, kuris taip pat turėtų pelnyti įvarčių, juk neatsitiktinai valdantysis čempionas yra rezultatyviausia lygos komanda. Pastarieji derbiai nėra vartų dieta, per ankstesnes keturias dvikovas abi komandos pasižymėjo po tris kartus (1:1, 2:3, 3:3). Abiejų komandų puolimo kokybė yra aukštesnė nei gynybos, abi ekipos pirmiausia nori atakuoti, o tai šįkart atsispindės ir rezultate.

Dėl ko statyti:

Abi komandos pasižymi aukšto tempo atakuojančiu žaidimo stiliumi ir viena kitos rungtynėse pelnys įvarčių. Namuose „Slavia” turėtų patirti didesnį spaudimą ir yra šiek tiek arčiau patekimo į taurės pusfinalį.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker