České Budejovice – Kladno: Rungtynių rezultatas ir įvarčių skaičius rungtynėse/České Budějovice/- 6.5

PLbookmaker
29 vasario, 2024
32 Peržiūros

Mūsų patarimas: České Budejovice – Kladno: Rungtynių rezultatas ir įvarčių skaičius rungtynėse/České Budějovice/- 6.5

01.03.2024 17:30

Šeimininkų „Motor” komanda vėl pasiekė tiesioginį dalyvavimą atkrintamųjų varžybų ketvirtfinalyje. Nuo ketvirtoje vietoje esančios „Kometos” jie atsilieka tik vienu tašku. Po pergalės 3:0 Karlovi Varuose pietų bohemiečiai namuose 5:2 įveikė trečioje vietoje esančią „Trinec” komandą. Budejovicės komanda puikiai pasirodė dvikovoje su „Ocelar”, todėl po antrojo kėlinio pirmavo 4:0 ir pelnytai iškovojo svarbius tris taškus. Prie dviejų pergalių svariai prisidėjo Janas Strmenas, ankstesnėse dvikovose pakeitęs neužtikrintą Dominiką Hrachoviną. Janas Ordošas, šiuo metu geriausias komandos vartininkas, taip pat įgavo formą ir per paskutines dvi dvikovas įmušė keturis įvarčius.

Svečiai iš Kladno, po pralaimėjimo 0:5 namie „Mladá Boleslav” ekipai, neabejotinai pasmerkusiam juos trečiajam barjerui iš eilės, netikėtai iškovojo dvi pastarųjų turų pergales. Iš pradžių „Riteriai” 5:2 įveikė „Trinec”, o paskutiniajame ture 2:0 – „Litvínov”. Pirmasis švarų balą išsaugojo Mareksas Mitensas, kuris prieš „Vervą” atliko 35 rezultatyvius perdavimus. Jiří Ticháčekas ir toliau išlieka ryškiausia komandos figūra. Dvidešimt vienerių metų gynėjas buvo rezultatyvus abiejose minėtose pergalėse ir jam trūksta tik trijų įvarčių, kad išlygintų istorinį Martino Hamrliko rekordą.

Dėl ko statyti:

Jei „Motor” nori galvoti apie vietą pirmajame ketverte, jie būtinai turi iškovoti tris taškus prieš „Kladno”. Abi komandos per pastaruosius du turus įmušė tik po du įvarčius, todėl prie šeimininkų pergalės pridėsime mažesnį įmuštų įvarčių skaičių.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker