Zlinas – Venecija: daugiau nei 183,5 taško per rungtynes

PLbookmaker
29 vasario, 2024
26 Peržiūros

Mūsų prognozė: Zlinas – Venecija: daugiau nei 183,5 taško rungtynėse

29.02.2024 17:00

Vyrų tinklinio ekstraligos reguliariojo sezono dienotvarkėje – paskutiniai du turai, kuriuose vyks kova dėl paskutinės vietos atkrintamosiose varžybose.

Svarbiausios rungtynės dėl vietos pirmajame dešimtuke bus žaidžiamos Zlyne, kur susitiks dešimtąją vietą užimanti Venecija nad Jizerou. Svečiai yra geresnėje startinėje pozicijoje, šeimininkai nuo jų atsilieka keturiais taškais. Jų motyvacija kitokia, paskutinėje turnyrinės lentelės vietoje jie bando išvengti barjero ir galimo iškritimo iš aukščiausiųjų varžybų, kuriose be pertraukos rungtyniauja jau 35 metus.

Prie dugno „Zlín” laikosi dėl prasto rezultato namuose (2-8), savo salėje laimėję atkrintamąsias rungtynes prieš „Ústí”, bet vėliau savo sirgalius pradžiuginę tik penkių įvarčių pergale prieš „Beskydy”. Šiaip ar taip, Zlinui pavyko iš visų varžovų namuose atimti bent po vieną setą, išskyrus rungtynes su pirmaujančiomis komandomis (Lvi Praha, Kladno), o daugelis setų buvo sprendžiami artimomis baigtimis.

Venecijai buvo naudinga specifinė uždarų patalpų aikštelė, jie mažai žaidė lauke, iš užsienio aikštelių išsivežė tik šešis taškus ir sužaidė mažiausiai setų (9) iš visų varžybų dalyvių. Tačiau dabar jiems reikia padirbėti ir Zlyne, kur praėjusį sezoną jie per tris dvikovas paėmė tik vieną setą.

Dėl ko statyti:

Abi komandos eina iš visų jėgų, todėl galima tikėtis, kad kiekvienas keitimasis bus vilkimas ir labai ilgas žaidimas. Juk pirmąjį Venecijoje teko spręsti lygiosiomis. Bendras rungtynių taškų skaičius gali siekti 200.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker