Pardubice – Plzeň: pergalė svečiuose – 2

PLbookmaker
2 kovo, 2024
30 Peržiūros

Mūsų patarimas: Pardubice – Pilsen: pergalė svečiuose – 2

02.03.2024 18:00

Antradienį vakarų bohemiečiai turėjo žaisti taurės rungtynes Jablonce, tačiau dėl rūko jos buvo atidėtos. Komanda taupė jėgas prieš savaitgalį ir bandys remtis gerais rezultatais iš FORTUNA:LIGOS.

Pavasarį „Plzeň” jau iškovojo dešimt taškų, o per pastarąsias trejas rungtynes išlaikė švarią sąskaitą. Vienintelį įvartį jie pelnė iš baudos smūgio. Rudenį vakarų bohemiečiai namie laimėjo 6:2, o šį kartą taip pat bus sėkminga pabaiga. Šulcas, kuris su vienuolika įvarčių yra rezultatyviausias varžybų žaidėjas, yra puikus vartininkas, o Mosquera, pajutęs šansą įmušti įvartį, kyla į viršų. Pasižymėti gali ir Tomašas Chorý, jis gali išnaudoti savo fizinius parametrus ir ypač patirtį prieš nepatyrusius „Pardubice” įvarčius. Be to, beveik dviejų metrų ūgio puolėjas gali žaisti taisyklių krašte, o tai bus sunku apginti Pardubicės gynybai.

Nors šeimininkai gerai įžengė į antrąją varžybų pusę ir pradėjo rinkti taškus, nepatyrusi komanda turi savo galimybių ribas, kurias parodė prieš savaitę prieš „Slavia” (0:3). Tai dar nėra pagrindinis FORTŪNA:LIGA varžovas, ypač kai trūksta Patracko ir ypač Hlavaty. Abu žaidėjai turi geltonų kortelių, tačiau Hlavatý yra absoliučiai būtinas komandos žaidimui puolime. Pardubicės gali įveikti Pilzeno komandą namuose ir bent jau pirmoje rungtynių pusėje priešinsis dėl savo puikaus fizinio pasirengimo, tačiau jei komanda pirma įmuša įvartį, paprastai tai nueina žemyn su nepatyrusios komandos morale.

Dėl ko statyti:

Plėvė laimėjo keturias iš pastarųjų penkių dvikovų ir šį kartą yra popieriniai favoritai. Abiejų komandų produktyvumas labai skiriasi, todėl bilietas priklauso antrajam numeriui.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker