Inter – Genoa: Inter +2,5

PLbookmaker
4 kovo, 2024
29 Peržiūros

Mūsų patarimas: Inter – Genoa: Inter duos +2,5

04.03.2024 20:45

Paskutiniame Čempionų lygos ture „Inter” 4:0 nugalėjo „Atalanta” ir padidino savo persvarą varžybų viršūnėje iki garbingų 12 taškų. Dabar į jų stadioną keliauja „Genoa”, viena iš keturių komandų, kurioms šį sezoną pavyko aplenkti „Nerazzurri”, po to, kai pirmasis susitikimas baigėsi lygiosiomis 1:1.

Tačiau įsibėgėjančio „Inter” šis faktas tikriausiai pernelyg neišgąsdins. Trenerio Inzaghi auklėtiniai yra puikios sportinės formos – per pastarąsias ketverias lygos rungtynes jie kaskart įmušė lygiai po keturis įvarčius, o su 67 įvarčiais į šį savaitgalį išvyko kaip rezultatyviausia komanda visose penkiose stipriausiose Europos lygose. „Inter” netgi dar turi galimybę pagerinti dabartinį „Serie A” taškų rekordą – 102 taškus.

Naujokė iš Genujos ir toliau demonstruoja solidžius rezultatus, praėjusį kartą 2:0 įveikė „Udinese” ir nesunkiai išlaikė 12-ąją vietą, o jų tikslu išlieka viršutinė lentelės pusė. Alberto Gilardino komandą nuo šios vietos skiria vos trys taškai, ir nepamirškime, kad svečiai išvykoje nepralaimėjo jau penkerias rungtynes iš eilės, o paskutinį kartą Neapolyje sužaidė lygiosiomis 1:1.

Dėl ko statyti:

Ar išvysime dar vieną lygos lyderio rezultatyvų perdavimą? Dabartinė forma ir istorija rodo, kad taip. Tiesą sakant, „Inter” ne tik įmušė 16 įvarčių per pastarąsias ketverias lygos rungtynes, bet ir įmušė tiek pat įvarčių per ankstesnes ketverias namų rungtynes su „Genoa”.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker