Litvínovas – Pilzenas: 1

PLbookmaker
6 kovo, 2024
28 Peržiūros

Mūsų patarimas: Litvínovas – Pilzenas: 1

06.03.2024 17:30

Ledo ritulio ekstralygos atkrintamosios varžybos prasidės trimis pergalėmis. Jose žais komandos, reguliariajame sezone užėmusios nuo penktos iki dvyliktos vietos. Geriausią starto poziciją turi „Litvínov”, kuris susitiks su kovojančia „Pilsen”.

Verva fantastiškai pradėjo varžybas ir pirmosiose rungtynėse net metė iššūkį Pardubicėms dėl pirmosios vietos. Tai daugiausia lėmė puikus rezultatas namų ledo aikštelėje, kur šiaurės čekai laimėjo dešimt atkrintamųjų rungtynių iš eilės. Vėliau rezultatai krito ir buvo galima tikėtis kritimo žemyn turnyrinėje lentelėje. Tačiau net ir penktąja vieta jie gali būti patenkinti šiaurės vakarų Čekijoje.

Atkrintamosiose varžybose „Litvinov” susitiks su Plzene, kuriai pastarosiomis savaitėmis sekasi sunkiai. Šiuo metu „Škodovka” yra prasčiausios formos iš visų varžybų dalyvių – iš paskutinių penkiolikos rungtynių po pratęsimo pralaimėjo dvylika ir iškovojo tik aštuonis taškus. Paskutinė pergalė iškovota vasario 18 d., kai vakarų bohemiečiai per pratęsimą įveikė paskutinę vietą užėmusį Kladno klubą. Nuo to laiko jie neįmušė penkis kartus iš eilės.

Dėl ko statyti:

Abi stovyklos į parengiamąjį etapą žengia visiškai skirtingai nusiteikusios. Litvinovui pavyko iškovoti tris pergales iš penkių paskutiniųjų turų, o Plznė nepraleido nė taško. Serijos favoritas aiškus. Trečiadienį „Verva”, kurios gretose žaidžia trečias rezultatyviausias visų varžybų žaidėjas Ondrejus Kašė (23+31), įregistruos pirmąjį tašką.

Pasitikėjimas:

9/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker