Las Palmas – Bilbao: Įvarčių skaičius rungtynėse: Mažiau nei 2,5

PLbookmaker
10 kovo, 2024
29 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Las Palmas – Bilbao: Įvarčių skaičius rungtynėse: mažiau nei 2,5

10.03.2024 16:15

Bilbao klubas vasario mėnesį Copa del Rey pusfinalio dvikovoje nugalėjo Madrido „Atlético” ir po pergalių 1:0 išvykoje bei 3:0 namuose pateko į finalą, kuriame mes iššūkį „Mallorca” komandai. Sėkmingai „Athletic” pasirodė ir LaLigoje, kur po 27 turų užima tvirtą penktąją vietą, o tai reiškia patekimą į Europos lygą varžybų pabaigoje (taip pat galimą triumfą Copa del Rey). Baskai taip pat norėtų mesti iššūkį Čempionų lygai, tačiau tam jiems reikėtų po savimi prispausti dar bent vieną varžovą, o nuo artimiausio („Atlético”) atsilieka penkiais taškais. Šiuo požiūriu svečiams būtų labai naudinga Kanarų salose iškovoti visus taškus.

Tačiau šeimininkų komanda nieko neduos veltui. Šio sezono naujokė labai greitai aklimatizavosi grįžusi į elitą ir yra saugiame lentelės viduryje (9 vieta). Per pastaruosius šešis turus „kanarėlės” pralaimėjo du kartus – „Atlético” (0:5) ir Madrido „Real” (1:2). Iš kitų keturių rungtynių jie iškovojo šešis taškus („Valencia” 2:0, „Granada” 1:1, „Osasuna” 1:1, „Getafe” 3:3).

Už ką statyti:

Prieš savaitę Bilbao klubas sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Barcelona” ir užfiksavo ketvirtą švarų rezultatą per pastarąsias šešerias rungtynes. Be to, „Las Palmas”, praleidęs 29 įvarčius, yra viena iš geriausią gynybą turinčių komandų šiose varžybose. Pastarųjų trijų šių klubų susitikimų rezultatai? 0:1, 0:0, 1:0. Atrodo, kad sekmadienį Las Palmaso komandoje tikriausiai nebus daug įvarčių. „Under” gali būti geras variantas šiose rungtynėse.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker