1. FC Köln – RB Leipzig: 2

PLbookmaker
15 kovo, 2024
25 Peržiūros

Mūsų patarimas: 1. FC Köln – RB Leipzig: 2

15.03.2024 20:30

1. „FC Köln” ir „RB Leipzig” prieš paskutinius devynis „Bundeslygos” turus turi skirtingų ambicijų. Jei Reino komanda kovoja dėl išlikimo Vokietijos elite, tai varžovas nori patekti į Čempionų lygą.

„Ožiai” praėjusią savaitę regiono derbyje dukart neišlaikė persvaros prieš „Borussia Mönchengladbach” ir turėjo tenkintis tašku po lygiųjų 3:3, taip pratęsdami be pergalių seriją iki penkerių rungtynių (0-3-2), tačiau nepaisant to, jie išlaikė barjero poziciją. 1. FC „Köln” abu minėtus pralaimėjimus užfiksavo namie ir būtent savų sirgalių akivaizdoje jiems tenka sunkiai dirbti, nes dabar yra antra blogiausia varžybų komanda (9).

Leipcigas, užėmęs paskutinę vietą Europos etape, nesunkiai įveikė „Darmstadt” (2:0) ir toliau tašku atsilieka nuo ketvirtoje vietoje esančios Dortmundo „Borussia”, kuri, atsižvelgiant į dabartinį jėgų išsidėstymą, į milijonierių varžybas patektų paskutinė. Prieš dvi savaites saksai įtikinamai laimėjo Bochume (4:1), tačiau iš keturių ankstesnių lygos rungtynių svečiuose iškovojo tik du taškus, o tai turėjo įtakos bendram jų rezultatui (5-2-5).

Dėl ko statyti:

Nuo spalio pabaigos „Die Roten Bullen” lygoje išvykoje iškovojo tik dvi pergales (2-2-4), tačiau šį kartą jie pagerins savo nepalankų rezultatą ir iš „RheinEnergieStadion” išsiveš būtinus tris taškus.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker