Liberec – Sparta Praha: Sparta daugiau nei 2,5 įvarčio

PLbookmaker
19 kovo, 2024
25 Peržiūros

Mūsų patarimas: Liberec – Sparta Praha: Sparta daugiau nei 2,5 įvarčio

19.03.2024 18:00

Pirmąsias dvejas serijos su „Liberec” rungtynes „Sparta” laimėjo 3:2, kartą po pratęsimo ir kartą po baudinių serijos. Treneris Pavelas Grossas gali būti patenkintas serijos eiga, tačiau mažiau – rezultatyvumu. Negalima pamiršti, kad „Sparta” reguliariajame sezone buvo antra geriausia komanda ir turėjo gana gerą puolimą. Tačiau pirmosiose atkrintamųjų varžybų ketvirtfinalio rungtynėse namuose jie to iki galo nepatvirtino ir sunkiai siekė pergalių.

Kita vertus, „Liberec” visiškai pasinaudojo tuo, kad Prahoje žaidė parengiamojo etapo rungtynes su „Olomouc” komanda, prieš kurią apvertė rezultatą iš 0:2 į 0:1. Nors galima sakyti, kad baltieji tigrai, palyginti su „Sparta”, yra labiau pavargę, taip pat negalima paneigti, kad dėl sunkios serijos su „Olomouc” trenerio Filipo Pešano auklėtiniai įgavo pagreitį. Ir būtent tai kol kas apsunkina „Spartos” padėtį.

Dabar serija persikėlė į šiaurę, į Liberecą. Kol kas šį sezoną namų aplinka nesuteikė „Liberec” žaidėjams reikiamo pranašumo. Tai išryškėjo reguliariajame sezone rungtynėse su „Sparta”, kurias jie pralaimėjo 4:5 ir 3:4.

Dėl ko statyti:

Šį sezoną „Baltųjų tigrų” ir „Spartos” rungtynės ant Libereco ledo pasiūlė gana patrauklų atakuojantį reginį. Libereco komanda parodė, kad šiose atkrintamosiose varžybose (ypač prieš „Olomouc”) yra linkusi žaisti labai agresyviai ir puolamai. Todėl „Sparta” trečiosiose serijos rungtynėse turės padidinti savo produktyvumą, jei nenori paragauti pralaimėjimo kartėlio. Kad ir koks būtų rezultatas, „Sparta” įmuš tris įvarčius.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker