Napoli – Atalanta: Napoli +1,5g

PLbookmaker
25 kovo, 2024
27 Peržiūros

Mūsų patarimas: Napoli – Atalanta: Napoli duos +1,5g

30.03.2024 12:30

Pirmąja komanda, kuri 2024 m. Italijoje prieš nacionalinę pertrauką sustabdė kylantį „Inter”, tapo „Napoli”, su kuriuo sužaidė lygiosiomis 1:1. Kita vertus, „Atalanta” rungtynės su „Fiorentina” buvo atidėtos, o svečiai lygoje nelaimėjo nuo vasario vidurio (0-2-2).

Paskutinių namų rungtynių su „Torino” (1:1) rezultatu „Napoli” nebuvo visiškai patenkintas, tačiau jis pratęsė jų nepralaimėtų rungtynių namų lygoje seriją iki septynių rungtynių (4-3-0), o tai yra reikšmingas pagerėjimas, turint omenyje, kad šį sezoną „Napoli” buvo pralaimėjęs keturis iš pirmųjų septynių pasirodymų savų sirgalių akivaizdoje.

Atalanta laukia penktos sunkios išvykos rungtynės iš eilės, nes paskutinį kartą varžovų aikštėje jie sužaidė lygiosiomis su „Juventus” (2-2), o tai buvo trečios lygiosios per keturias ankstesnes išvykas (AC „Milan”, „Sporting”), be to, jie pralaimėjo „Inter” (0-4). Be to, svečiai pastaruoju metu Diego Armando Maradonos stadione pasirodė esą nemalonus varžovas, nes laimėjo tris iš paskutinių septynių tarpusavio susitikimų (3-2-2).

Dėl ko statyti:

Pastaruoju metu „Napoli” ėmė gerinti savo bendrą rezultatą prieš „Atalanta”, nugalėjo juos keturiuose susitikimuose iš eilės (trijuose išvykoje) ir septynis kartus iš eilės įmušė bent du įvarčius.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker