Ceske Budejovice – Trinec: nugalėtojas sprendimu – Trinec

PLbookmaker
26 kovo, 2024
28 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Ceske Budejovice – Trinec.

26.03.2024 17:30

Atrodė, kad ketvirtfinalio atkrintamųjų varžybų tarp Trinec ir České Budejovicės rezultatas 3:0 iš esmės yra nulemtas. Juk „Motor” pirmąjį įvartį serijoje pelnė 129 minutę. Vis dėlto komanda sugebėjo laimėti ketvirtą ir penktą kėlinius, sugrąžindama konfrontaciją su pastarųjų keturių sezonų Ekstraklasos nugalėtoju į namų ledo areną.

Trinec siekia iškovoti penktąjį titulą iš eilės. Pernai jie buvo pirmoji komanda, laimėjusi jį pirmenybėse. Tačiau po sekmadienio pralaimėjimo namuose jie turi toliau atkakliai kovoti, kad patektų į pusfinalį. Reikia pasakyti, kad penktosiose rungtynėse „Trinec” buvo geresnė komanda. Trečiajame kėlinyje jie sugebėjo panaikinti dviejų įvarčių deficitą ir buvo pasiruošę pergalei. Tačiau pergalingą įvartį likus keturioms minutėms iki pabaigos įmušė Gulašas. Tai buvo vienas iš vos dviejų Čekijos Budejovicų komandos smūgių, kurie paskutiniame kėlinyje buvo nukreipti į Trinec vartus. Oceliečių žaidėjai atliko keturiolika smūgių, tačiau jie krito nesėkmingai.

Dėl ko statyti:

Po dviejų pralaimėjimų šilutiškiai vis dar yra dideli šios serijos favoritai. Pietiečiai, kurie turėjo įveikti sudėtingą atrankos etapą, kad patektų į ketvirtfinalį, nusipelno pagyrimo už tai, kad nepasidavė rezultatu 0:3. Tačiau ar jie turėjo trečią kartą iš eilės įveikti trečiąją komandą po reguliariojo sezono? Jiems daugiau nebepasikartos tokia sėkmė, kokią jie turėjo šį savaitgalį. Antradienio vakaro pabaigoje bus švenčiamos pergalės, kurias iškovos tituluoti čempionai.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker