Lille – Lens: dvigubos lygiosios

PLbookmaker
28 kovo, 2024
24 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Lille – Lens: dvigubos lygiosios

29.03.2024 21:00

Dvidešimt septintąjį „Ligue 1” turą po paskutinės nacionalinės pertraukos prieš birželį Vokietijoje vyksiantį Europos čempionatą įrėmina du dideli lyderiai. Pirmasis vyks Prancūzijos šiaurėje, kur išvysime tradicinį „Derby du Nord” (išvertus – Šiaurės derbis) tarp Lilio ir Lenso komandų. Pirmosios šių metų rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1. Kuri komanda šį kartą bus laimingesnė ir priartės prie taip trokštamų Čempionų lygos vietų?

Prieš dvi savaites „Lille” sužaidė labai geras rungtynes antroje vietoje esančio „Brest” futbolininkų aikštėje. Tačiau daugybę progų trenerio Pauliaus Fonsekos auklėtiniai pavertė tik vienu įvarčiu, kurį įmušė ne kas kitas, o Jonathanas Davidas, kuriam tai buvo 80-asis varžybinis įvartis raudonai baltomis Šiaurės Prancūzijos klubo spalvomis. Tačiau likus dešimčiai minučių „Lille” įmušė įvartį ir septintą kartą šį sezoną išvykose iškovojo tik tašką po lygiųjų 1:1. Penktadienį „šunys” grįžta į savo pamėgtą namų aikštę, kurioje paskutinį kartą pralaimėjo rugsėjo pabaigoje ir nuo to laiko nepralaimėjo trylikos rungtynių visose varžybose (9-4-0), o per tą laiką aštuonis kartus išsaugojo švarią sąskaitą!

Svarbiose rungtynėse namie 1:0 įveikę „Brest”, „Lens” nesugebėjo laimėti kitų namų rungtynių vos po savaitės, kai 1:3 pralaimėjo kovingai nusiteikusiai „Nice” komandai. „Sang et Or” paskandino tragiškos individualios gynėjų (Medinos, Mendy ir Chusanovo) klaidos, nulėmusios ne tik minėtą pralaimėjimą, bet ir kritimą į šeštąją vietą, kurioje „Lens” lipa ant kulnų „Marseille”, „Rennes” ir „Reims”. Taigi trenerio Francko Haise’o komanda tikrai neketina keliauti į labai nemalonaus regioninio varžovo aikštę, ypač turint omenyje dešimt pastarųjų Lilyje žaistų rungtynių, kuriose „Lens” pralaimėjo aštuonis kartus (1-1-8).

Už ką statyti?

Lille yra laikomi teisėtais favoritais, atsižvelgiant į pastarųjų metų rezultatus ir labai gerą namų rungtynių rezultatą. Tačiau rungtynės iškart po nacionalinės pertraukos, kai komandos dažniausiai nebuvo kartu, paprastai būna klastingos daugeliu atžvilgių, todėl rinksiuosi statymą už lygiąsias rungtynių pertraukos metu arba rungtynių pabaigoje. Paskutinės dvejos per pastaruosius kalendorinius metus tarpusavyje sužaistos rungtynės baigėsi 1:1, todėl toks rezultatas nenustebintų ir penktadienio priešpietinėje dvikovoje. Taip pat gana tikėtina, kad aikštės šeimininkai po keitimo aikštės pusėje sužais lygiosiomis savo naudai.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker