Medvedev D. – Sinner J.: Sinner J./+19,5 žaidimo

PLbookmaker
29 kovo, 2024
20 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Medvedev D. – Sinner J.: Sinner J./+19,5 partijos

29.03.2024 20:00

Majamyje vykstančio „Masters” turnyro pusfinalyje laukia itin patrauklus Daniilo Medvedevo ir Janniko Sinnerio susidūrimas. Šių žaidėjų tarpusavio susidūrimų istorijoje kol kas yra dešimt veiksmų, ir nors D. Medvedevas pirmauja 6:4, paskutinį kartą pergale jis džiaugėsi prieš metus Majamyje.

Nuo to laiko abu varžovai kortuose susitiko keturis kartus ir visas dvikovas laimėjo Sinneris. Pernai tai įvyko Pekine, Vienoje ir Čempionų turnyre Turine. Paskutinė jųdviejų dvikova įvyko šiemet „Australian Open” turnyro finale, kuriame Italijos tenisininkas laimėjo po didžiosios permainos 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:4, 6:3 ir iškovojo pirmąjį „Didžiojo kirčio” turnyro titulą.

Prieš jų vienuoliktąjį mačą favoritu laikomas nusidėjėlis. Šį sezoną jis kol kas pralaimėjo tik vieną mačą – Carlosui Alcarazui Indian Velso „Masters” turnyro pusfinalyje, o D. Medvedevas surinko tris pralaimėjimus ir vis dar laukia savo pirmojo titulo šį sezoną.

Dėl ko statyti:

Sinnerio ir Medvedevo mačai paprastai būna gana lygūs ir dažnai baigiasi keliais setais arba lygiosiomis. Nors negalima ignoruoti fakto, kad Sinneris rado veiksmingą formulę Medvedevui, kuri leido jam nugalėti jį keturis kartus iš eilės, tai nebus lengvas pasivaikščiojimas. Sinneris laimės, bet bus žaidžiama mažiausiai 20 partijų.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker