Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: kiekviena komanda įmušė/neįmušė

PLbookmaker
29 kovo, 2024
26 Peržiūros

Mūsų patarimas: Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: kiekviena komanda įmuš po įvartį/UN

29.03.2024 18:00

Jis verda serbų kalba. Skelbiamas klubo pardavimas nevyksta, nekenčiamas savininkas Bartonėkas susiduria su sirgalių rūstybe, per paskutines namų rungtynes su „Taboru” (0:0), užuot sirgę už jį, apsauga ir policija ėmėsi veiksmų. Atmosferą kursto apgailėtini „Zbrojovkos” rezultatai, kuri pavasarį surinko tik du taškus ir po paskutinio pralaimėjimo „Chrudim” (1:3) jau keturiais taškais atsilieka nuo barjero vietos. Vos šešias rungtynes treniravusiam treneriui Poláchui gresia pavojus. Prieš „Sparta” B komandą jis vis tiek sėdės ant atsarginių žaidėjų suolelio, tačiau dar viena nesėkmė gali jam pakišti koją.

Letenės rezervas yra nenuspėjamas, pavasarį jie pradėjo namų kanonu prieš „Prostejov” (4:0), vėliau laimėjo Chrudime 2:0, tačiau prieš nacionalinę pertrauką namuose netikėtai 1:2 pralaimėjo tuo metu paskutinei F:NL komandai „Varnsdorf”. Komanda dažniausiai neturi didesnių pastiprinimų iš pirmosios lygos ekipos, nors vasarą iš Brno į „Spartą” persikėlęs Ševčikas pradėjo devynerias rungtynes, bet į Priškių komandą nepateko.

Dėl ko statyti:

Zbrojovkai desperatiškai reikia pergalės, o rudenį Prahoje tai pavyko padaryti dėl dviejų vėlyvų įvarčių 2:1. Sparta drąsiai ir gana sėkmingai žaidžia išvykoje (4-2-4, 14:13), todėl gali kristi abu įvarčiai.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker