Bolonija – Salernitana: Bolonija įmušė įvartį abiejose pusėse

PLbookmaker
31 kovo, 2024
20 Peržiūros

Mūsų patarimas: Bolonija – Salernitana: Bolonija įmušė įvartį abiejose rungtynių pusėse

01.04.2024 12:30

Bolonija, net ir be traumuoto puolėjo Zirkzee, sugebėjo sužaisti „Empoli”, kur pačioje pabaigoje pelnytu įvarčiu laimėjo 1:0 ir praleido nacionalinę pertrauką ketvirtoje vietoje. Kita vertus, „Salernitana” vėl pralaimėjo, šįkart „Lecce” (0:1), ir pamažu, bet užtikrintai žengia link iškritimo iš paskutinės vietos (14 taškų).

Pralaimėjimas „Inter” paskutinėse namų rungtynėse (0:1) buvo pirmasis Bolonijos klubo pralaimėjimas šiame stadione nuo pirmojo rato, kai jie nusileido „AC Milan” ekipai. Kitais atžvilgiais jos namų rekordas yra puikus (11-2-2), visus šešis kartus čia įveikusi 13-oje ar žemesnėje vietoje startuojančias komandas ir dar įmušusi 17 įvarčių.

Salernitanai dar toli iki išsigelbėjimo, ir nors ji neturi blogiausio išvykų rezultato (1-4-9) išvykoje su komandomis, kurios šį ratą pradeda 12-oje ar geresnėje vietoje, ji pralaimėjo šešerias iš aštuonerių rungtynių ir penkiose iš jų neįmušė įvarčių. Ji vienintelė išvykose neįmušė įvarčio po 60-osios rungtynių minutės.

Dėl ko statyti:

Kita vertus, „Bologna” namuose yra nesustabdoma antroje rungtynių pusėje, ką rodo šios atkarpos rezultatas (17:1). Šešis kartus čia jie vienu metu įsitvirtino abiejose rungtynių pusėse, ką lengvai gali pakartoti ir šiose varžybose.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker