NY Rangers – Philadelphia: daugiau nei 6,5 įvarčio

PLbookmaker
11 balandžio, 2024
19 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: NY Rangers- Philadelphia: daugiau nei 6,5 įvarčio

12.04.2024 01:07

Filadelfijos vizija patekti į atkrintamąsias varžybas visiškai žlugo. Žaidėjai atrodo pavargę, jiems trūksta pasitikėjimo savimi, o treneris Johnas Tortorella, kuris visą sezoną sugebėdavo traukti tinkamus štrichus, taip pat yra beviltiškas. „Flyers” pralaimėjo aštuonerias rungtynes iš eilės, įskaitant paskutinį kartą Monrealyje patirtą visišką nesėkmę 3:9. Tai buvo absoliuti gėda.

Tokios rungtynės gali pakišti koją Filadelfijos komandai, be to, šįvakar jie žaidžia su varžovu iš Niujorko. Žinoma, „Rangers” yra favoritai, bet šios rungtynės gali būti spąstai. Flyers žaidėjai turi pasididžiavimo ir tai, ką jie nusipirko Monrealyje, yra sunkiai įkandama.

Geriau susikoncentruoti į įvarčius šiose rungtynėse. Šįvakar į „Flyers” vartus vėl stos Samas Erssonas. Blogiausias NHL vartininkas per pastarąsias 14 dienų. Per pastarąsias 4 rungtynes jis yra sugavęs 11 įvarčių, kurie yra mažesni už lygos vidurkį. Jis prarado pasitikėjimą savimi. Nesąžininga taip stipriai į jį remtis. Sezoną jis pradėjo kaip antras arba trečias. Carteris Hartas buvo pašalintas iš komandos dėl sekso skandalo, ir jam teko pirmojo numerio vaidmuo. Prie tokio vaidmens NHL lygoje jis nėra pripratęs.

Dabar matyti jo svoris. Šįvakar jis vėl stos į vartus. Jonathanas Quickas kitoje pusėje. Jis taip pat nėra visiškai tikras. Per pastarąsias dvejas rungtynes jis praleido aštuonis įvarčius. Pastaruoju metu „Rangers” puikiai žaidžia įvarčius.

Dėl ko statyti: „Flyers” silpnai ginasi, abu vartininkai nestokoja pasitikėjimo savimi, o „Rangers” turi puikią galią. Čia įvarčiai kris.

Pasitikėjimas: 6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker