Rune H. – Sinner J.: Sinner J. -4,5 žaidimai

PLbookmaker
12 balandžio, 2024
25 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Rune H. – Sinner J.: Sinner J. -4,5 partijos

12.04.2024 13:00

Jannikas Sinneris, nerimavęs dėl sezono ant grunto dalies pradžios, nerimavo veltui. Kaip parodė pirmieji mačai Monte Karlo „Masters” turnyre, jis tęsia savo pasirodymą betoniniuose kortuose ir kol kas iškovojo dvi sklandžias pergales prieš Sebastianą Kordą (6:1, 6:2) ir Janą-Lennardą Struffą (6:4, 6:2). Šį sezoną jis pagerino savo rekordą iki 24 pergalių ir tik vieno pralaimėjimo, kurį patyrė Indian Velso „Masters” turnyro pusfinalyje prieš Carlosą Alcarazą.

Šiemet jau trijų turnyrų nugalėtojas Monte Karle ketvirtfinalyje susitiks su danų tenisininku Holgeriu Runu. Kita vertus, Danijos jaunuolis nėra idealios formos. Majamyje iškritęs po pirmojo mačo, jis sugebėjo iškovoti dvi pergales savo mėgstamiausiame molio korte, tačiau aštuntfinalio mače su Grigoru Dimitrovu išmušė prakaitą, laimėdamas tik trečiojo seto tiebreaką. Žaidimo, kurį jis pademonstravo ankstesniuose dviejuose turuose, Sinneriui tikrai nepakaks jo gyvenimo formoje. Net ir Runas žino, kad turi tobulėti visais savo žaidimo aspektais.

Dėl ko statyti:

Jannikas Sinneris tęsia savo fenomenalų žygį 2024 m. Jis taip pat puikiai pasirodo Monte Karlo „Masters” ant grunto turnyre, o Holgeris Rune jo nesustabdys. Sinneris laimės handicapą.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker