„Arsenal” – „Aston Villa”: 1 pusė: 1

PLbookmaker
14 balandžio, 2024
20 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: „Arsenal” – „Aston Villa”: 1 pusė: 1

14.04.2024 17:30

Praėjusį turą „Arsenal” baigė turnyrinės lentelės viršuje, turėdamas tiek pat taškų, kiek ir „Liverpool”, išvykoje 3:0 įveikęs „Brighton”. Tuo tarpu „Aston Villa” namuose tik lygiosiomis 3:3 sužaidė su „Brentford” (3:3) ir turėjo atsisveikinti su ketvertuku.

Pirmosiose savaitės Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse „Arsenal” sužaidė lygiosiomis 2:2 su „Bayern” ir dabar jų mintys vėl krypsta į lygos titulą. Dešimt pergalių per paskutines 11 lygos rungtynių (1 lygiosios) tuomet leidžia manyti, kad trenerio Artetos auklėtiniai šių metų varžybų pabaigoje jaučiasi kur kas geriau nei pernai ir sugebės pasinaudoti savo patirtimi, kad išsiveržtų į priekį.

Kažką panašaus iki patekimo į Čempionų lygą tikriausiai dar turės išgyventi „Aston Villa”, nes po praėjusio pralaimėjimo „Manchester City” (1:4) jie vėl nesugebėjo apsiginti, kai gavo tris įvarčius iš „Brentford” (3:3). Tuomet „Emirates” stadione didelės sėkmės tikėtis neverta, nes svečiai išvykoje prieš komandas iš pirmojo aštuoneto laimėjo tik kartą (1:1-4) ir per visus keturis pralaimėjimus įmušė bent tris įvarčius.

Dėl ko statyti:

Vadovaujant treneriui Artetai, „Arsenal” nepralaimėjo nė vienų iš pastarųjų 40 lygos rungtynių, kuriose pirmavo įpusėjus rungtynėms (37-3-0), o šiemet tokiais atvejais jų rezultatas yra net 100 %. Taigi namų aikštėje jis septynis kartus ėjo į kabinas pirmaudamas, ir šį kartą tai padarys vėl.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker