Kudermetova V. – Krejcikova B.: 1

PLbookmaker
15 balandžio, 2024
22 Peržiūros

Mūsų patarimas: Kudermetova V. – Krejcikova B.: 1

15.04.2024 19:45

Barbora Krejčikova jau du mėnesius nežaidžia teniso. Iš pradžių Čekijos tenisininkę į šalį išstūmė nugaros trauma, vėliau ji susirgo sunkiu gripu ir kelias savaites negalėjo visai treniruotis. Jos grįžimas į treniruotes buvo labai lėtas ir B. Krejcikova palaipsniui praleido penkis turnyrus, kurie buvo numatyti jos tvarkaraštyje.

Tačiau Štutgarte (Vokietija) vykstančiame uždarų patalpų ant grunto turnyre ji pagaliau grįžo į žaidimą ir bandys įsitvirtinti gausioje pasaulio elito, tradiciškai suvažiuojančio į šį turnyrą, konkurencijoje. Vis dėlto pirmojo rato burtai nebuvo palankūs tenisininkei iš Ivančicų, nes ji susitiks su 19-ąja pasaulio rakete Veronika Kudermetova.

V. Kuděrmetovai pirmieji sezono mėnesiai nebuvo idealūs ir turnyruose ji surinko daugiau pralaimėjimų nei sėkmės. Vis dėlto, perėjusi ant molio, ji šiek tiek pasitaisė ir Čarlstone sugebėjo pasiekti pirmąjį ketvirtfinalį šį sezoną. Ji taip pat bandys remtis savo pasirodymu ant netradicinio žaliojo molio Štutgarte.

Dėl ko statyti:

K. Krejčikova nėra labai gera Kudermetovos varžovė, pralaimėjusi du paskutinius mačus 2022 ir 2023 metais. Kartu su dideliu treniruočių deficitu ir žaidybinės praktikos trūkumu, Krejcikova turi labai kietą riešutą. Kudermetova išsikovos sau kelią.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker