Bostonas – Torontas: 1

PLbookmaker
22 balandžio, 2024
35 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Bostonas – Torontas: 1

23.04.2024 01:07

Toronte pirmosiose Rytų konferencijos pirmojo rato serijos su Bostonu rungtynėse trūko Williamo Nylanderio ir Bobby McManno. Tai, suprantama, turėjo įtakos šios Kanados komandos puolimo galiai, tačiau kyla klausimas, ar su jais sudėtyje rungtynių rezultatas būtų buvęs kitoks. Bostonas laimėjo gana aiškiai 5:1.

Tiesa, Toronto komanda buvo aktyvesnė šaudymo prasme ir pranoko varžovą, tačiau produktyvumas nepavyko ir dėl puikaus vartininko Jeremy Swaymano, kuriam buvo suteikta pirmenybė prieš Linusą Ullmarką, pasirodymo. Galima daryti prielaidą, kad jis ir vėl bus vartų sargyboje, nes pademonstravo patikimą darbą ir likvidavo vieną progą po kitos.

Tuomet „Bruins” pirmajame kėlinyje patvirtino, kad šį sezoną dominavo rungtynėse prieš Torontą. Net reguliariajame sezone jie žaidė penktąsias rungtynes prieš „Maple Leafs” ir penktą kartą iškovojo pergalę.

Dėl ko statyti:

Bostono komanda šiame sezone tikrai yra nusiteikusi prieš Torontą. Per penkerias rungtynes jie nepralaimėjo nė karto, o pilnas „TD Garden” stadionas paskatins jų „meškiukus” sėkmei antrosiose pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo rungtynėse. Torontas įkąs, ir galbūt daug labiau nei šeštadienį, tačiau „Bruins” priims dar vienas sunkias rungtynes ir laimės.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker