22Bet Iranas

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
19 liepos, 2024
54 Peržiūros

Iranas, oficialiai Irano Islamo Respublika, yra autokratinė islamo teokratija. Iranas, turintis 83 mln. gyventojų, yra antra pagal dydį Artimųjų Rytų šalis. Šioje šalyje dėl stiprios religinės priklausomybės azartiniai lošimai yra draudžiami.

Internetiniai lošimai taip pat yra neteisėti. Jo neteisėtumas turi tik techninę reikšmę. Šalyje niekas už tai nėra persekiojamas, o blokuojamos tik kai kurios svetainės. Ar šios šalies piliečiai gali naudotis 22Bet.com?

Azartiniai lošimai Irane

Azartiniai lošimai Irane uždrausti nuo pat šalies įkūrimo, kuris įvyko dėl 1979 m. revoliucijos. Draudimas įtvirtintas Irano baudžiamajame kodekse ir Irano civiliniame kodekse. Irano įstatymai buvo sukurti remiantis islamo teise – šariatu. Todėl azartinių lošimų draudimas šalyje yra natūrali tvarka. Irane neveikia net sausumos lošimo įstaigos.

Irano Islamo Respublika yra viena iš nedaugelio šalių, kuriose neveikia nacionalinė loterija. Asmenys, pagauti lošiant azartinius žaidimus, gali būti nuteisti iki šešių mėnesių kalėjimo arba 74 kirčiais.

22bet Iran

Irano teisės aktuose nėra tiesioginės nuorodos į internetinių lošimų neteisėtumą. Tačiau visų formų azartinių lošimų draudimas leidžia daryti išvadą, kad tai taikoma ir internetiniams lošimams. Tačiau iš tikrųjų Irane tai niekaip neužtikrinama, taip pat nesukuriamos priemonės žaidėjams gaudyti.

Iš tiesų, vyriausybė bando pažaboti lošėjus blokuodama lošimų svetaines arba blokuodama tam tikras finansines operacijas. Labai svarbu, kad asmenys tokių platformų naudojimo faktą pasiliktų sau, nes valstybės požiūris į lažybų platformų naudotojus gali bet kada pasikeisti.

22Bet Iran – daugybė galimybių vienoje vietoje

Įsigaliojus azartinių lošimų draudimui, lažybų svetainės tyliai populiarėja. Čia įsitvirtino ir „22Bet Iran”, kuri su kiekvienais metais lenkia savo konkurentus. Dėl to pastaruosius kelerius metus ji užima šeštąją vietą, o jos vidutinis naudotojų įvertinimas 2023 m. siekė net 9,0/10. Iraniečiai vis dažniau noriai naudojasi šios lažybų bendrovės paslaugomis. Šiuo tikslu dedamos labai intensyvios pastangos. Ir, kaip paaiškėjo, jos turi labai teigiamą poveikį.

22Bet platformoje ypatingas dėmesys skiriamas standartų, kurie leido ją išpopuliarinti, išlaikymui. Taigi, žmonės, norintys pirmą kartą pasinaudoti 22Bet Iranu, gali pasinaudoti labai patrauklia naujiems vartotojams skirta akcija. Pasiūlymas skirtas žmonėms, kurie nori naudotis ir sporto lažybomis, ir kazino žaidimais.

Be to, nuolatiniams žaidėjams pirmadieniais arba penktadieniais suteikiami papildymai. Šios sporto šakos yra labai populiarios 22Bet Iran: ledo ritulys, snieglenčių sportas, golfas, beisbolas ir tenisas. Žaidėjai taip pat turi galimybę lažintis dėl e. sporto, kurį sunku rasti kitose e. lošimo platformose.

22BET ► Statykite 22bet su 100 % premija už pirmąjį įnašą!
Autorius PECHOVANIKOLA@seznam.cz