22Bet Malaizija

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
27 liepos, 2024
60 Peržiūros

Malaizija yra federalinė konstitucinė monarchija Pietryčių Azijoje. Šalį sudaro 13 valstijų ir trys federalinės teritorijos. Azartiniai lošimai Malaizijoje įteisinti remiantis 1953 m. Lažybų įstatymu. Asmenys, kurie dalyvauja nelegaliuose lošimuose, gali būti nuteisti iki šešių mėnesių kalėjimo. Kita vertus, internetiniai lošimai Malaizijos piliečiams draudžiami. Pasekmės taikomos operatoriams, o ne žaidėjams, todėl populiarėja užsienio lažybų platformos.

Azartiniai lošimai Malaizijoje

Lošimai sausumos punktuose buvo įteisinti 1953 m. Lažybų įstatymu. Tarpukariu jis buvo keičiamas, o paskutinį kartą – 2006 m. Jame ypatingas dėmesys skiriamas neteisėtų lošimų panaikinimui. Tokie asmenys, kurie nesinaudoja licencijuotų bendrovių paslaugomis, gali būti nubausti šešių mėnesių laisvės atėmimo bausme arba jiems gali būti skirta bauda.

Tai, kad pastaraisiais metais, kai interneto paslaugos labai išsiplėtė, teisės aktai nebuvo keičiami, reiškia, kad ir toliau bus laikomasi nuostatos, jog azartiniai lošimai internete yra neteisėti. Norintieji teikti tokio pobūdžio paslaugas Malaizijoje gali būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn, nors pasekmės žaidėjams nėra taikomos. Todėl daugelis užsienio lažybų platformų nusprendžia priimti žaidėjus iš Malaizijos, nes jų veikla registruota kitose šalyse. Šia galimybe naudojasi ir lažybų bendrovė ” 22 Bet”. Malaizijos įstatymai jai netaikomi, todėl ji įsteigė 22Bet Malaysia platformą, kurioje vykdo veiklą. Tokia pasirinkimo galimybė padeda sumažinti fiktyvių lažybų bendrovių bandymus sukčiauti.

Ką siūlo 22Bet Malaysia?

22bet Malezja

Malaizija priskiriama prie šalių, kuriose e. azartinių lošimų paslaugos dar tik pradedamos plėtoti. Šalyje nesudaromos palankios sąlygos, tačiau pasirodo, kad to nereikia. Todėl „22Bet Malaysia” yra gana nauja galimybė vietos rinkoje ir veikia kaip viena iš nedaugelio. Tačiau, nepaisant to, kad konkurencija nedidelė, 22Bet Malaysia nemenkina malaiziečių tarp savo žaidėjų, palyginti su bendruomenėmis, atvykstančiomis iš kitų šalių.

Pirmiausia, analizuojant 22Bet Malaysia parengtą pasiūlymą, galima pastebėti, kad siūloma labai daug sporto šakų, už kurias rengiami statymai. Pasiūlymą sudaro individualios, komandinės sporto šakos. Netrūksta ir vasaros, ir žiemos sporto šakų, kurios šioje šalyje yra gana neįprastos.

22Bet Malaysia

22Bet Malaysia pasiūloje netrūksta tiek populiarių, tiek neįprastų sporto šakų. Malaizijos gyventojai gali dalyvauti lažybose dėl futbolo, teniso, Formulės 1, krepšinio, kriketo, smiginio ir kitų sporto šakų. Be abejo, kiekvienas sporto lažybomis besidomintis malaizietis ras sau tinkamą sporto šaką.

Be to, malaiziečiai taip pat gali lažintis dėl tiesioginių rezultatų ir lažintis dėl e. sporto. 22Bet Malaysia nuolat pritaiko savo pasiūlą prie įvairių socialinių grupių lūkesčių.

22BET ► Statykite 22bet su 100 % premija už pirmąją įmoką!
Autorius PECHOVANIKOLA@seznam.cz