„Rabona” užstato metodai

PLbookmaker
9 rugsėjo, 2024
17 Peržiūros
Rabona payments

„Rabona” yra vienas populiariausių lažybų bendrovių, siūlančių savo klientams daugybę įmokų būdų, kuriais galima lengvai ir greitai papildyti savo sąskaitą. Įmokas „Rabona” galima atlikti tokiais įprastais būdais kaip kredito kortelės, elektroninės piniginės, kriptovaliutos, taip pat tradiciniais bankiniais pervedimais. Be minėtų metodų, ši lažybų bendrovė taip pat siūlo ir kitus įmokų būdus, priklausomai nuo šalies, kurioje ji veikia. Galiausiai įmokos metodo pasirinkimas priklauso nuo kliento pageidavimų ir patogumo. Rabona stengiasi pateikti kuo daugiau įvairių galimybių, kad kiekvienas galėtų rasti sau tinkamiausią būdą. Kalbant apie įmokas, minimali įmokos suma skiriasi priklausomai nuo pasirinkto būdo. Pavyzdžiui, mokant kreditine kortele ji yra 10 EUR, o naudojant elektroninę piniginę – 20 EUR.

Kredito ir debeto kortelės

Vienas iš labiausiai paplitusių būdų, kaip klientai gali įnešti įmokas „Rabon”, yra kredito ir debeto kortelės, pavyzdžiui, „Visa”, „Mastercard”, „Maestro”. Tai labai greiti ir patogūs būdai įmokoms realiuoju laiku atlikti. Įnešant indėlį kredito ar debeto kortele, „Rabona” taiko 2,5 % mokestį nuo įnešamos sumos.

Elektroninės piniginės

Įmokas „Rabona” klientai taip pat gali įnešti naudodamiesi elektroninėmis piniginėmis, tokiomis kaip „Skrill”, „Neteller”, „EcoPayz”, „Neosurf”, „Jeton”. Šie būdai yra itin populiarūs tarp žaidėjų, nes jais galima akimirksniu papildyti sąskaitą ir jie išlieka 100 proc. saugūs bei lengvai naudojami. Įmokų per elektronines pinigines mokestis taip pat yra 2,5 proc.

Kriptovaliutos

Rabona yra lažybų bendrovė, leidžianti įmokas kriptovaliutomis, pavyzdžiui, Bitcoin, Litecoin ir Ethereum. Jos tikrai bus naudingos tiems žaidėjams, kurie teikia pirmenybę anonimiškumui ir sandorių saugumui. Įmokos kriptovaliutomis atliekamos akimirksniu bei yra saugios, o tokių įmokų mokestis yra 2,5 %.

Banko pervedimai

Paskutinis iš šios lažybų platformos siūlomų įmokų būdų yra tradiciniai bankiniai pervedimai. Verta pažymėti, kad šie būdai yra mažiausiai populiarūs, nes indėlio įskaitymo laukiama ilgiausiai – tai gali užtrukti iki kelių darbo dienų. Banko pavedimu atliekamų įmokų mokestis skiriasi priklausomai nuo šalies, kurioje yra bankas, iš kurio atliekama įmoka.

Verta paminėti, kad „Rabona” yra įsipareigojusi užtikrinti savo klientų duomenų saugumą ir apsaugą. Visi lažybų bendrovės siūlomi įmokų būdai yra saugūs ir garantuoja visišką asmeninių ar finansinių duomenų konfidencialumą. Dėl to žaidėjai gali atlikti įmokas nesijaudindami dėl saugumo. Kita svarbi informacija apie „Rabon” įmokų būdus yra ta, kad dauguma jų leidžia greitai atlikti mokėjimus, o tai reiškia, kad lėšos žaidėjo sąskaitoje paprastai būna per kelias minutes. Vienintelė išimtis – bankiniai pervedimai, kurie gali užtrukti kelias darbo dienas. Jei klientams kyla klausimų ar problemų, susijusių su įmokų būdais, jie gali pasinaudoti svetainėje esančia pagalba arba susisiekti su klientų aptarnavimo skyriumi per tiesioginį pokalbį, el. paštu ar telefonu.

RABONA ► Statykite už „Rabona” su 100 % premija už pirmąją įmoką!
Autorius PLbookmaker