Šveicarija – Suomija: 2

PLbookmaker
4 gegužės, 2024
22 Peržiūros

Mūsų patarimas: Šveicarija – Suomija: 2

04.05.2024 12:00

Paskutinėje „Euro Hockey Tour” stotelėje Brno šeštadienį vyks rungtynės tarp Šveicarijos ir Suomijos. Nedideli rungtynių favoritai yra suomiai, kurie įveikė šeimininkus 4:1. Įvarčius įmušė keturi skirtingi žaidėjai – Vili Saarijarvi, Arttu Hyry, Oliver Kapanen ir Jere Innala.

Pirmosiose rungtynėse su Čekijos rinktine suomiai pristatė du iš keturių planuojamų NHL pastiprinimų. Nors gali būti, kad iki pasaulio čempionato Suomija pasipildys dar keliomis žvaigždėmis, jau dabar matyti didžiulė šių 2022 m. pasaulio ir olimpinių čempionų jėga. Ir jie norės tai patvirtinti prieš Šveicariją.

Šveicarai pasaulio čempionatui jau užsitikrino penkis savo tautiečius iš NHL. Siegenthaleris, Hischieras ir Kurashevas pradėjo rungtynes su Švedija, prieš kurią Šveicarija pralaimėjo 1:2, tačiau, kaip ir Suomijos bei kitoms komandoms, jiems prireiks šiek tiek laiko priprasti prie plačios aikštės. O kadangi šveicarai visas EHT rungtynes su Suomija pralaimėjo be savo NHL atraminių žaidėjų, jų laukia dar vienos labai sunkios rungtynės dėl minėto aklimatizacijos poreikio.

Dėl ko statyti:

Suomija jau seniai laikosi sistemos, kuriai nereikia didelių trukdžių dėl NHL atraminių žaidėjų, todėl jie nuolat sėkmingai dalyvauja pasaulio čempionatuose. Suomija gali įveikti šveicarus ketvirtą kartą per sezoną.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker