Švedija – Prancūzija: Švedija įmušė įvartį per kiekvieną kėlinį – taip

PLbookmaker
20 gegužės, 2024
19 Peržiūros

Mūsų prognozė: Švedija – Prancūzija: Švedija įmuš įvartį kiekviename kėlinyje – taip

20.05.2024 16:20

Pirmadienio popietę Ostravoje vykstančio pasaulio ledo ritulio čempionato B grupės rungtynes žais Švedijos ir Prancūzijos rinktinės.

Švedai per turnyrą žengia tarsi peiliu per sviestą. Keturiasdešimt ketverių metų trenerio Samo Hallamo auklėtiniai vieninteliai turi pilną taškų skaičių ir pelnytai yra lentelės viršuje. Tre Kronor komandos sąraše gausu žaidėjų iš užsienio ir tai matyti iš jų pasirodymų. Paskutinį kartą Švedijos rinktinė sklandžiai 7:2 nugalėjo praėjusių metų bronzos medalių laimėtojus latvius.

Pati Švedija medalio iš pasaulio čempionato laukė ilgus šešerius metus ir noras pagaliau pasiekti aukštą rezultatą aiškiai matomas. Vos septynis įvarčius įmušę skandinavai turi geriausią gynybą. Jie taip pat su dideliu įvarčiu žaidžia priekyje, tai rodo faktas, kad jiems pavyko įmušti įvartį per visus penkiolika iki šiol sužaistų kėlinių!

Prancūzija, kuri iki šiol laimėjo tik prieš Lenkijos naujokę, turėtų būti dar vienas lengvas kąsnelis užjūrio žvaigždėms. Jos nebegali patekti į ketvirtfinalį ir yra užsitikrinusios išsigelbėjimą. Ji gali sąžiningai žaisti su superfavoritais, o tai atneš didelius langus gynybos gretose.

Dėl ko statyti:

Švedai vėl pelnys įvarčius per visus tris kėlinius ir pratęs pergalių seriją.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker