NY Rangers – Florida: daugiau nei 7,5 dviejų minučių baudos minučių

PLbookmaker
22 gegužės, 2024
21 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: NY Rangers- Florida: daugiau nei 7,5 dviejų minučių baudos minučių.

23.05.2024 02:07

Prasideda užjūrio NHL atkrintamųjų varžybų Rytų konferencijos finalas. Geriausia reguliariojo sezono komanda („Rangers”) namuose mes iššūkį komandai, kuri pernai dalyvavo finale ir, ekspertų nuomone, yra geriausiai pasirengusi varginančiai kelionei („Panthers”).

Tai neabejotinai bus ilga ir nuostabi serija su labai neaiškia baigtimi. Abi komandos išpažįsta skirtingą stilių ir turi skirtingus pagrindinius žaidėjus. Rangers komandai tai neabejotinai yra vartininkas Igoris Šestjorkinas, gynėjas Adamas Foksas ir puolėjas Artemijus Panarinas. Florida puikiai žino, kokie jie skirtingi, tačiau jų stilius labai pagrįstas puolimu ir gąsdinimu. Tokie kieti vyrukai kaip Samas Bennettas ar Matthew Tkachukas šį vakarą tikrai norės sutrikdyti šias superžvaigždes.

Florida puikiai čiuožia ir turi sistemą, pagrįstą perdavimais ir rituliais puolimo zonoje. Žinokite, kad kai Foxas bus ant ledo, „Panthers” mėtys ritulius į jo kampą. Panarinas yra nedidelis, techniškas puolėjas, tikrai ne tas, kuris galės ne kartą atlaikyti kietą žaidimą.

Už ką statyti

Rangers turės šiek tiek pakeisti taktiką ir žaisti daugiau jėgos ledo ritulio. Tam jie turi geležį į ugnį – naujoką Mattą Rempe’ą, 2 metrų ūgio pjūklą, kuris kovo mėnesį į lygą įsiveržė kaip uraganas ir kovojo su visais „kietais vyrukais”, kad išgarsėtų. Jo laikas tikrai ateis šioje serijoje ir visai galimai šįvakar.

Pasitikėjimas: 7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker