Prancūzija – Kanada: Prancūzija laimėjo abi rungtynių puses

PLbookmaker
9 birželio, 2024
18 Peržiūros

Mūsų prognozė: Prancūzija – Kanada: Prancūzija laimės abi rungtynių puses

09.06.2024 21:15

Praėjus kelioms valandoms po to, kai buvo oficialiai patvirtintas ilgai skelbtas Kyliano Mbappé perėjimas į Madrido „Real”, Prancūzijos rinktinės kapitonas išsiveržė į priekį ir įvarčiu bei dviem rezultatyviais perdavimais režisavo pergalę prieš Liuksemburgą 3:0 (1:0 įpusėjus rungtynėms). Mbappé žaidė visas 90 minučių ir pagerino savo rinktinės įvarčių ir rezultatyvių perdavimų skaičių iki 47 įvarčių ir 33 rezultatyvių perdavimų. Jis gali prie to pridėti ir sekmadienį vyksiančioje „Euro” generalinėje repeticijoje, kuriai Prancūzija į Bordo pasikvietė amerikiečių varžovą.

JAV čempionatui ruošiasi „Maple Leafs”, o jų naujasis treneris Jesse Marschas pradėjo nesėkmingai – komanda patyrė nesėkmę 0:4 Olandijoje. Svečiai laikė lygiąsias iki 50-osios minutės, tačiau po pirmojo įvarčio jų žaidimas visiškai subyrėjo ir per 13 minučių jie gavo tris įvarčius. Kanada pralaimėjo ketvirtąsias rungtynes per pastarąsias šešerias ir antrą kartą gavo keturis įvarčius.

Dėl ko statyti:

Prancūzija yra aiški favoritė laimėti abi rungtynių puses. Po keisto atsisveikinimo sezono PSG klube Mbappé yra alkanas, tuometinis treneris Didier Deschampsas turi neeilinį žaidėjų pasirinkimą ir, priešingai nei Kanada, išlaikys kokybę permainoms.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker