Tiafoe F. – Draper J.: 1

PLbookmaker
14 birželio, 2024
19 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Tiafoe F. – Draper J.: 1

14.06.2024 11:00

Džeko Draperio ir Frančesko Tiafoe mačas gali būti tas, kuriame popierinės prielaidos nelabai ką reiškia. Nors Draperis yra britas, ant žolės jis nėra žaidęs tiek daug, kiek labiau patyręs amerikietis Tiafoe. Pernai jis sugebėjo laimėti turnyrą Štutgarte (Vokietija), taip pat yra patekęs į Vimbldono turnyro aštuntfinalį, kur dar tris kartus pasiekė trečiąjį ratą.

Tiafoe, siekiantis apginti pernai Štutgarte iškovotą trofėjų, prieš mačą yra popierinis autsaideris, tačiau tai, kad jis įveikė Draperį vieninteliame iki šiol vykusiame jųdviejų mače, byloja jo naudai. Jis žino, kaip žaidžia jaunasis britas ir ką moka.

Tiafoe pirmajame etape turėjo laisvas kortas, o aštuntfinalyje per du setus įveikė vokietį Yannicką Hanfmanną. Draperis į turnyrą pateko pirmajame rate dviem setais įveikęs Sebastianą Ofnerį, o aštuntfinalyje 6:4, 3:6, 6:3 nugalėjo vargstantį amerikietį Gironą.

Dėl ko statyti:

Amerikietė Frances Tiafoe yra labiau patyrusi tenisininkė ir per savo karjerą ant žolės jau pasiekė įdomių rezultatų. Draper vis dar yra naujokė plačiajame pasaulyje, o tai ir bus pagrindinis skirtumas tarp šių dviejų tenisininkių. Dėl Tiafoe progreso tikrai verta išbandyti jėgas.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker