Pliskova Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 brangakmenių

PLbookmaker
17 birželio, 2024
22 Peržiūros

Mūsų patarimas: Pliskova Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 brangakmenių

18.06.2024 12:00

Karolina Pliškova puikiai pradėjo žolės sezono dalį. Notingeme ji pasiekė finalą, o tai suteikė jai daug pasitikėjimo savimi kituose turnyruose. Tačiau problema gali būti ta, kad šeštadienį ir sekmadienį ji turėjo tris sunkias trijų setų kovas, o tai gali turėti įtakos jos fizinei būklei.

Kita vertus, Pliškova yra itin patyrusi žaidėja, kuri pažįsta savo kūną ir žino, kaip su juo dirbti. Be to, likimas Birmingeme jai buvo gana palankus, nes ji žais su amerikiete Caroline Dolehide, kuriai šį sezoną sekasi sunkiai.

Dvidešimt penkerių metų K. Dolehide, kuri Birmingeme pralaimėjo atrankos finalą ir į pagrindines varžybas pateko tik kaip laimingoji pralaimėtoja, šiemet yra laimėjusi tik aštuonis mačus ir pralaimėjusi penkiolika. Be to, ji niekada nebuvo labai pavojinga žaidėja ant žolės. Juk nuo 2021 m. ant šios dangos ji laimėjo tik du mačus ir pralaimėjo devynis.

Dėl ko statyti:

Pliskova Birmingeme turės kovoti su nuovargiu, todėl jos pasirodymas nebus kažkuo ypatingas. Tačiau to pakaks Dolehidei, kuri nesijaučia patogiai ant žolės ir šiemet žaidžia gerokai žemiau savo galimybių. Pliškovos pergalę galima derinti su mačų skaičiumi, kuris bus ne didesnis nei 23.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker