Šveicarija – Vokietija: nugalėtojas Vokietija-2

PLbookmaker
22 birželio, 2024
18 Peržiūros

Mūsų patarimas: Šveicarija – Vokietija: nugalėtoja Vokietija-2

23.06.2024 21:00

Vokietija yra pirmoji šalis, užsitikrinusi vietą aštuntfinalyje, Šveicarija yra viena koja turnyre ir tik beprecedentė rezultatų serija gali atimti iš jos tiesioginį kelialapį.

Po to, kai pirmosiose rungtynėse penkiais įvarčiais sugriovė Škotiją, šeimininkai 2:0 įveikė Vengriją ir turi galimybę pirmą kartą nuo 2012 m. laimėti Europos čempionato grupę su visais taškais. Kyla klausimas, su kokia vienuolike vokiečiai išeis į aikštę sekmadienį. Tačiau Julianas Nagelsmannas yra žinomas tuo, kad nemėgsta keisti nusistovėjusios sudėties ir mėgsta išlaikyti pagrindinius žaidėjus įprastame rungtynių ritme. Ypač puikiai turnyre žaidžia Floriano Wirtzo, Jamalo Musialos, Toni Krooso trijulė. Pirmieji du yra ant puikių karjerų slenksčio, o Kroosas su rinktinės karjera atsisveikina šalies čempionate.

Šveicarija žaidžia pragmatiškai, geros pirmosios rungtynių pusės pakako, kad iškovotų įžaidėjo pergalę prieš Vengriją (3:1), tačiau pabaigoje jie griebėsi lygiųjų 1:1 su Škotija. Tuo tarpu Xherdanas Shaqiri įmušė savo penktąjį įvartį Europos čempionate ir yra vienintelis žaidėjas, įmušęs įvarčius visuose trijuose pastarųjų metų Euruose ir trijuose pasaulio čempionatuose.

Kitaip šveicarai yra pastarųjų Europos čempionatų lygiųjų karaliai, kurie pasidalijo taškus septyneriose iš ankstesnių 12 rungtynių Eure ir sekmadienį pasiimtų lygiąsias. Pergalė reikštų grupės viršūnę, tačiau vokiečiai yra įsibėgėję, komandoje tvyro puiki atmosfera, o žaidėjai mėgaujasi sirgalių palaikymu.

Dėl ko statyti:

Nors Šveicarija nepralaimėjo pastarųjų trejų rungtynių, bendras rezultatas aiškiai byloja Vokietijos naudai (36-8-9), kuri sekmadienį Frankfurte jį pagerins.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker