Nyderlandai – Austrija: dviguba galimybė – lygiosios

PLbookmaker
25 birželio, 2024
18 Peržiūros

Mūsų patarimas: Nyderlandai – Austrija: Dvigubas šansas – lygiosios

25.06.2024 18:00

Paskutiniąją D grupės dieną EURU varžybose tarpusavyje susikaus Nyderlandai ir Austrija. Ir sprendžiant iš ligšiolinių rezultatų, tai gali būti lygios rungtynės. Abiem komandoms turėtų pakakti lygiųjų, kad patektų į atkrintamąjį etapą.

Olandai apvertė rungtynes su Lenkija (2:1), o po to sužaidė lygiosiomis su Prancūzija nelabai įdomiose rungtynėse be įvarčių. Su keturiais taškais jie šiuo metu yra lentelės viršuje.

Austrai turi vienu tašku mažiau ir yra treti. Jų pasirodymas maloniai stebina. Jie nusileido smarkiai favorizuotai Prancūzijai tik dėl nesėkmingo Woberio įvarčio į savo vartus. Vėliau jie sustiprino savo šansus patekti į atkrintamąsias varžybas triumfuodami 3:1 prieš Lenkiją. Šį įvartį paįvairino greičiausias visų laikų austrų įvartis Europos čempionate.

Dėl ko statyti:

Abi komandos į šį susitikimą žengia geros formos. Abi komandos pralaimėjo tik vienerias iš pastarųjų devynerių tarptautinių rungtynių. Pagal koeficientus Nyderlandai yra nedideli favoritai, tačiau prieš tikslią Austrijos gynybą jiems nebus lengva. Be to, atsižvelgiant į aplinkybes, galima tikėtis gana atsargios pradžios, todėl bent po vienos iš pusių galime užfiksuoti lygiąsias.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker