Wimbledon M – bendra vieta: Alcaraz C.

PLbookmaker
27 birželio, 2024
21 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Vimbldonas M – Apskritai.

01.07.2024 13:10

2024 m. Vimbldonas be Džokovičiaus ir Nadalio

Šių metų Vimbldono turnyras tikriausiai bus pažymėtas tuo, kad jame nedalyvaus Novakas Džokovičius. Serbijos pasaulio teniso legenda patyrė traumą atvirajame Prancūzijos teniso čempionate ir turėjo būti operuotas. Septyniskart nugalėtojo sirgaliai bet kokiu atveju pasiges, o kitų galimybė tapti absoliučiu čempionu padidėjo.

Panašią strategiją kaip Džokeris pasirinko ispanasl Rafaelis Nadalis (jis trokšta olimpinio medalio), todėl Londono publika tikriausiai pirmą kartą po daugelio metų neišvys nė vieno iš šios legendinės poros. Dukart čempionas taip pat turi sveikatos problemų Andy Murraykuris pasitraukė iš turnyro Londono „Queens” klube, pastarųjų metų hegemonų Londone šiemet labai trūks, net jei N. Džokovičius ir M. Murray tikisi iki paskutinės akimirkos.

Teniso numeris vienas nusidėjėlis Vimbldone

Tai atveria erdvę naujai žaidėjų kartai, kuri pamažu perima pasaulio teniso vairą. Pirmąją vietą reitinge šiuo metu užima Jannick Sinner. Italijos tenisininkas yra itin universalus žaidėjas, tačiau juk iki praėjusių metų jis nebuvo pasiekęs didesnės sėkmės ant žolės, o šiemet jam taip pat gali būti sunku kovoti su specialistais. Tai paaiškėjo, pavyzdžiui, Halėje, kur jis vargo su Tallonu Griekspooru, o iš viso turnyre žaidė septynis tiebreakus.

Vimbldono teniso turnyro numeris vienas nusidėjėlis Alcarazas – didžiausias Vimbldono favoritas

Didžiausias favoritas dėl bendro titulo pagal šansai yra dar vienas iš supertalentų, Carlos Alcarazpraėjusių metų triumfo gynėjas. Jaunasis ispanas šiemet yra puikios formos, tai jis patvirtino prieš kelias savaites, kai jam pavyko laimėti „Rolland Garos” turnyrą Paryžiuje. Alcaraz jam puikiai sekasi fiziškai ir smūgiuoti, jis taip pat bręsta psichologiškai ir yra itin tvirtas savo amžiaus žaidėjas.

Ar Berretinni turi šansų Londone?

Matteo Berrettini yra dar vienas vardas, su kuriuo šiemet reikia skaitytis. Šis stambus Italijos tenisininkas visada puikiai žaidžia ant žolės, o šiemet tai jau įrodė dalyvaudamas Štutgarto (Vokietija) finale. Be to, Berrettini turi didelį apetitą žaidimui, dėl traumos sezoną jis pradėjo tik kovo mėnesį, todėl nėra toks nusidėvėjęs kaip kiti dalyviai. 2021 m. jis jau buvo Vimbldono finale, todėl turnyro „tamsiojo arkliuko” etiketė jam klijuojama visiškai pagrįstai.

40 žolėje laimėtų žolės teniso grandinės žvaigždės mačų Alexander Zverev. Taip pat Vokietijos tenisininkas turi puikius žolės parametrus, serviso voliuko strategija ant žalios dangos vis dar veikia, nors žolė jau lėtesnė nei anksčiau. Zverevas šiuo metu yra ketvirtoji pasaulio raketė, o Halėje jis patvirtino, kad kankins varžovus ant savo mėgstamos dangos.

Ką Zverevas darys ant žolės?

Stabtelėjęs tenisininkas yra laimėjęs 40 mačų ant žolės Alexander Zverev. Taip pat Vokietijos tenisininkas turi puikius žolės parametrus, serviso voliuko strategija ant žalios dangos vis dar veikia, nors žolė jau lėtesnė nei anksčiau. Zverevas šiuo metu yra ketvirtoji pasaulio raketė, o Halėje jis patvirtino, kad kankins varžovus ant savo mėgstamos dangos.

Kaip Medvedevui seksis Vimbldone?

Neužmirštama Daniila Medvedeva, dar viena ilgakojė, daug žaidusi ant žolės. Jo neortodoksiškas žaidimo stilius ir toliau kelia rūpesčių daugeliui varžovų, tačiau su Alcaraz turi neigiamą balansą (2:4) ir su Nusidėjėlis pralaimėjo penkias paskutines dvikovas iš eilės, o tai riboja jo galimybes siekti bendros pergalės.


Dėl ko statyti:

Šių metų forma, praėjusių metų pergalė Vimbldone ir didelių konkurentų nebuvimas stumia Alcaraze į didžiausio favorito poziciją, kurią jis turėtų patvirtinti trečiajame šio sezono „Didžiojo kirčio” turnyre.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker