Nyderlandai – Anglija: kiekviena komanda ir toliau pelno po įvartį/UN

PLbookmaker
8 liepos, 2024
20 Peržiūros

Mūsų prognozė: Nyderlandai – Anglija: kiekviena komanda įmuš po daugiau įvarčių/UN

10.07.2024 21:00

Anglija trečią kartą per pastaruosius keturis didžiuosius turnyrus pateko į pusfinalį, tačiau tuo jų pasirodymas šių metų Euro turnyre baigia teigiamų dalykų sąrašą. Albionas ir ypač treneris Garethas Southgate’as susilaukia kritikos dėl nesėkmingų pasirodymų ir tik titulas gali juos išgelbėti. Pusfinalyje jie susitiks su atakuojančiai nusiteikusiais olandais, kurie į Europos čempionato pusfinalį pateko nepaisant (ne)vidutiniškos gynybos.

Anglai yra panašus atvejis kaip ir Prancūzija, tačiau, kitaip nei Prancūzija, jie kartais parodys savo didžiulio potencialo blyksnius. Tačiau iš pilkumos jie išlipo tik tada, kai reikėjo, ir tik trumpam. Aštuntfinalyje prieš Slovakiją (2:1 pp) jie išvengė iškritimo įmušę įvartį Bellinghamui paskutinę pratęsimo minutę, o ketvirtfinalyje prieš Šveicariją (1:1, 5:3 po baudinių) jie įjungė aukštesnę pavarą, kai 75-ąją minutę įmušė įvartį, o Saka po penkių minučių išlygino rezultatą.

Kitais atžvilgiais – prastas brangiausios turnyro komandos pasirodymas. Southgate’as nesugeba suburti veikiančios komandos iš žaidėjų, kurie spindi geriausiuose pasaulio klubuose, jie žaidžia gerokai žemiau savo galimybių. Fodenas yra geriausio „Premier” lygos žaidėjo šešėlis, Kane’as labiau galioja savo gynyboje, Bellinghamas išvengė bausmės už nepadorų gestą švenčiant įvartį prieš Slovakiją. Apibendrinant, Anglija Vokietijoje padarė kur kas mažiau, nei tikėtasi. Paradoksalu, tačiau to gali pakakti finalui, o Nyderlandai yra žaidžiamas varžovas Albionui.

Oraniečiai čempionate įmušė devynis įvarčius: du į Lenkijos vartus (2:1) ir tris aštuntfinalyje prieš vidutiniokus iš Rumunijos (3:0), kuriems vien išėjimas iš grupės buvo didelis pasiekimas. Tuomet į pusfinalį juos išvedė patriarchas Müldüra, o rungtynės su Turkija (2:1) atskleidė jų silpnąsias vietas gynyboje. Jie vėl praleido įvartį po kampinio, kuris buvo jų amžina problema, ir galiausiai su didele sėkme atlaikė spaudimą, o turkai gavo pernelyg lengvų progų. Olandai turi daugiau jėgos puolime, o ypač puikią formą turnyre demonstruoja Gakpa, kuris įmušė tris įvarčius ir taip pat prisidėjo prie atrankos į pusfinalį įvarčio. Didelį pavojų kelia juokdarys Weghorstas.

Dėl ko statyti:

Anglija yra popierinė šių rungtynių favoritė, tačiau pirmosiose rungtynėse su Serbija ji laimėjo tik po 90 minučių. Bet kokiu atveju galite lažintis, kad abi komandos įmuš įvartį, o taip nutiko penkiose iš pastarųjų šešių rungtynių.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker