Bröndby – Sparta Praha: nugalėtojas Sparta

PLbookmaker
9 liepos, 2024
18 Peržiūros

Mūsų patarimas: Bröndby – Sparta Praha: nugalėtojas Sparta

10.07.2024 16:00

„Sparta” išvyko į stovyklą Vokietijoje, kur trečiadienį susitiks su „Bröndby” iš Danijos, o šeštadienį sužais generalinę repeticiją su „Salzburg” iš Austrijos.

Larsas Friisas kol kas gali būti patenkintas komandos vasaros rezultatais – Čekijos čempionas abiejose rungtynėse įmušė po tris įvarčius ir 3:1 įveikė Stokholmo AIK bei 3:0 Trnavos „Spartak”. Šešis įvarčius pasidalijo šeši skirtingi žaidėjai. Briano Priske’s įpėdinis į kiekvieną pusę siuntė visiškai skirtingą vienuoliktuką, o jam vis dar trūksta iš Euro grįžtančios rinktinės. Trečiadienį prie komandos prisijungs Vitik, Kuchta, Laci ir Birmančevičius, vėliau – Preciado ir Haraslinas.

Netekę kapitono Krejčio, „Letenski” visų pirma sprendžia kairiojo gynėjo pozicijos klausimus, o gynėjo Vitiko („Fiorentina”) ir vartininko Vindalio („Celtic”) išvykimas, atsižvelgiant į Čempionų lygos atranką, šiame perėjimų lange mažai tikėtinas.

Galimybę žaisti Čempionų lygoje „Bröndby” prarado paskutiniame ture per pratęsimą, kuriame namie 2:3 pralaimėjo AGF ir perdavė titulą „Midtjylland” komandai. Taip jie sieks dalyvauti tik Konferencijų lygoje praktiškai su ta pačia sudėtimi, kuri užėmė antrąją vietą. Komanda yra stabili ir gerai susižaidusi, tačiau prieš „Sparta” trūks austrų vartininko Pentzo, jo pavaduotojas Mikkelsenas vienintelėse kol kas parengiamosiose rungtynėse įmušė du įvarčius, o „Bröndby” 0:2 pralaimėjo „Velje”.

Dėl ko statyti:

Čekijos ir Danijos lygos prasideda kitą savaitgalį, todėl abi komandos yra daugiau ar mažiau toje pačioje pasirengimo stadijoje. Bet kuriuo atveju „Sparta” atrodo nusiteikusi ir per „Bröndby” gali panaikinti „FC Copenhagen” iškritimą iš paskutinio praėjusių metų Čempionų lygos atrankos etapo.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker