Mensik J. – Bolt A.: Bolt laimi setą – taip

PLbookmaker
16 liepos, 2024
15 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Mensik J. – Bolt A.: Bolt laimi setą – taip

16.07.2024 19:40

Jakubas Mensikas žolės sezono dalį praleis Niuporte (JAV), kur šią savaitę vyks ATP 250 serijos turnyras. Aštuoniolikmetis Čekijos talentas į jį pateks prieš trylika metų vyresnį Alexą Boltą.

Menšikas reitinge užima 79-ąją vietą, todėl lažybų bendrovių nuomone, jis yra favoritas. Prostejove gimęs tenisininkas daugiausia dėmesio sulaukė metų pradžioje Dohoje, kur žaidė savo pirmąjį ATP finalą. Katare jis įveikė tokius tenisininkus kaip Andy Murray, Andrejus Rubliovas ir Gaelis Monfilsas.

Pastarieji keli mėnesiai Mensikui buvo silpnesni. Vienu metu jis net buvo patyręs keturių iš eilės pralaimėjimų seriją. Pagerėjimas atėjo prieš pat Vimbldono turnyrą Maljorkoje, kur jis iškovojo dvi karjeros pradžios pergales ant žolės ir pasiekė ketvirtfinalį. Tada Londone pirmajame rate jis nesugebėjo išlaikyti 2:0 setų pranašumo prieš Kazachstano tenisininką A. Bubliką.

Boltas šiuo metu reitinge užima net 210 vietą, o Niuporte jam teko dalyvauti kvalifikacijoje. Jis nepralaimėjo nė vieno seto kovose prieš Pietų Korėjos atstovą Hongą ir namie žaidžiantį Kruegerį. Šiemet jis jau sužaidė 23 mačus ant žolės ir laimėjo 20 iš jų. Kovo mėnesį jis dominavo dviejuose ITF turnyruose ant žaliosios žolės. Liepos pabaigoje jis įveikė Vimbldono kvalifikaciją ir pirmajame etape iškrito prieš favoritą norvegą Ruudą, devintąjį pasaulio reitingo žaidėją.

Dėl ko statyti:

Greita žolė gali beveik ištrinti kokybės skirtumus. Boltas dėl savo padavimų ant jos jaučiasi kaip žuvis vandenyje, o Mensikas įgyja pirmosios patirties ant šios dangos. Be to, australas į mačą žengs labiau rangus ir gali būti nusitaikęs į favorito skalpą. Boltas turėtų laimėti bent setą.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker