Dukla – Plzeň: pergalė svečiuose – 2

PLbookmaker
20 liepos, 2024
13 Peržiūros

Mūsų patarimas: Dukla – Pilsen: pergalė svečiuose – 2

20.07.2024 20:00

Varžybų naujokui artėjančiame sezone bus sunku, komanda tik šiek tiek pasipildė, o Kozelis išvyko į Boleslavą.

Namų aplinka Julisce nėra dvyliktas komandos žaidėjas, o iš Plznės į sostinę laukiama gausaus sirgalių anklavo. Pasirengimas be pralaimėjimų popieriuje neatrodo blogai, tačiau reikia atsižvelgti į varžovų („Písek”, „Slavia B” ir kt.), su kuriais žaidė sostinės klubas, pajėgumą. Vienintelis tinkamas išbandymas buvo lygos čempionai Pardubicai (1:1), o su „Banska Bystrica” iš Slovakijos (1:0) buvo mirktelėta.

Iš pradžių „Duklai” bus sunku priprasti prie lygos tempo ir varžovų puolėjų, su kuriais teks susidurti, kokybės. Tai turėtų išryškėti jau pirmajame rate, kai jie susitiks su vienu iš pretendentų į titulą – Plznės „Viktoria”.

Vasarą vakariečiai atjaunino savo komandą ir įgijo greičio. Gale viskas liko taip pat, todėl gynyba, vadovaujama patikimo vartininko Jedličkos, turėtų išlikti tvirta. Kita vertus, į priekį išsiveržė talentingi ir didelį potencialą turintys žaidėjai. Išvykusį Chorý taip pat pakeitė vyresnysis Vasulinas arba kiti tipologiškai kitokie, bet naujas galimybes suteikiantys žaidėjai, pavyzdžiui, Kabongo.

Rengdamiesi vakariečiai susidūrė su tokiais sunkiasvoriais kaip „Karabach” ar FC „Copenhagen”, komandomis, kurios nuolat žaidžia Europos taurės turnyruose, todėl komanda yra pasirengusi nuo pirmojo rato susitikti praktiškai su bet kuo.

Dėl ko statyti:

Šį sezoną „Plzeň” griežia dantimis dėl titulo, lyga bus prioritetas, o Koubeko auklėtiniai be reikalo nepraras taškų, kaip praėjusį sezoną, kai vyko didžiausia komandos pertvarka per pastaruosius penkerius metus. Praktiškai visur „Viktoria” turėtų turėti pranašumą, antrasis numeris ant bilieto priklauso neabejotinai.

Pasitikėjimas:

10/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker