Noskova L. – Seidel E.: Noskova L. -4,5 brangakmeniai

PLbookmaker
24 liepos, 2024
12 Peržiūros

Mūsų patarimas: Noskova L. – Seidel E.: Noskova L. -4,5 brangakmenių

03.08.2024 11:15

Pirmoji turnyro Prahoje raketė Linda Noskova turnyre žengia nepralaimėjusi nė vieno seto. Po sklandžios pergalės prieš Katariną Zavacką, kažką panašaus ji padarė ir aštuntajame rate prieš Evą Lysovą iš Vokietijos. Tačiau pastaroji į mačą išėjo susižeidusi petį, todėl Noskova galiausiai nutraukė mačą rezultatu 6:2 ir 2:1. Čekijos tenisininkei tai buvo lengvas patekimas į ketvirtfinalį.

Jame ji susitiks su kita vokiete ir labai patyrusia molio žaidėja Ella Seidel. Praėjusią savaitę Budapešte vykusiame WTA turnyre jai pavyko pasiekti ketvirtfinalį, o šią savaitę Prahoje ji iš pradžių trijuose setuose nukovė argentinietę Nadią Podoroską, o po to įveikė Japonijos tenisininkę Ena Shibahara, šį kartą per du setus.

Tačiau prieš Noskovą ji bus ryški varžovė. Tai leidžia šiek tiek palyginti su ketvirtfinaliu Budapešte, kuriame ji 4:6, 2:6 pralaimėjo kylančiai Dianai Snaider, kuri pagal reitingą prilygsta devyniolikmetei Noskovai.

Dėl ko statyti:

Lindai Noskovai ketvirtfinalyje ištraukti labai geri burtai. Neatrodo, kad ji turės didelių problemų dėl patekimo į aštuntuką. Ji laimės mačą dėl neįgalumo.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker