Ml. Boleslavas – Č. Budejovice: pergalė namuose – 1

PLbookmaker
10 rugpjūčio, 2024
9 Peržiūros

Mūsų patarimas: Ml. Boleslavas – Č. Budejovice: pergalė namuose – 1

11.08.2024 17:00

Mladá Boleslav iškrito iš Konferencijų lygos, tačiau lygiosios 1:1 su Beer Ševa reiškia, kad bus sprendžiamas atkrintamųjų varžybų likimas. Treneris Holoubekas gali pasigailėti kai kurių savo atraminių žaidėjų, o tai gali turėti įtakos. Vis dėlto aikštės šeimininkams buvo palankus burtas ir jie savo aikštėje priims paskutinį Čekijos „Budweis”, o tai yra gera žinia, kad net ir teoriškai silpnesnės sudėties šeimininkai vis dar gali galvoti apie pergalę.

Pietų Čekijos komanda per vasarą nepasimokė ir į sezoną įžengė gal net prasčiau nei pernai. Po dviejų turų buvo atleistas Lercho – Kladrubskio tandemas, tačiau nepadėjo ir motyvatoriaus Franzo Strako atvykimas. Po trijų turų pietų bohemiečiai neturi nė taško ir patiria spaudimą. Rezultatas 1:9 rodo problemas abiejose aikštės pusėse, be to, spėliojama, kad savininkų pasikeitimas neatnešė ramybės į klubą. Pernai svečiai svetimose aikštėse taškus rinko epizodiškai, svečių komanda paprastai būna „perpus silpnesnė”. Taigi, poilsis gali būti dalinis pranašumas, tačiau tai neturės įtakos klaidoms gynyboje.

Bet kokiu atveju, sekmadienį vidurio puolėjams reikia laimėti, lygoje jie turi tik tris taškus, naujasis savininkas nėra labai kantrus. Be to, bloga naujojo sezono pradžia reikštų, kad komanda iki kito sezono nedalyvaus taurės varžybose, o tai yra aiškus tikslas. Sudėtis tikrai nebus B komandos, be tandemo Mareček – Kušej komanda praktiškai negali žaisti ir būti rezultatyvi. „Mladá Boleslav” gali žaisti prieš savaitgalio varžovą, jie laimėjo šešerias iš pastarųjų septynerių rungtynių ir tik kartą sužaidė lygiosiomis, didžiojoje daugumoje rungtynių įmušdami bent du įvarčius.

Dėl ko statyti:

Namų aplinka, žaidimo pusiausvyra, gausesnė sudėtis ir šiek tiek geresnė sportinė forma palanki „Mladá Boleslav” pergalei. Svečiai yra be šansų pasiekti gerą rezultatą, kol nesustiprins gynybos.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker