Hap.Beer Sheva – Ml.Boleslav: kiekviena komanda pelnys po tašką – TAIP

PLbookmaker
14 rugpjūčio, 2024
10 Peržiūros

Mūsų prognozė: Hap.Beer Sheva – Ml.Boleslav: kiekviena komanda įmuš po įvartį – TAIP

15.08.2024 19:00

Kitas Čekijos atstovas rungtyniaus Bulgarijoje, kur „Hapoel Beer Sheva” žais trečiojo preliminaraus etapo atsakomąsias Konferencijų lygos rungtynes.

Dėl politinės situacijos šalyje Izraelio klubas neteko namų aikštės pranašumo, todėl rungtynes priims „Litex Lovech” stadionas. Bet kokiu atveju atmosfera nebus itin audringa, o tai yra dalinis „Mlada Boleslav” pranašumas.

Hapoel komandą kamuoja ir kitos aplinkybės, Izraelio aukščiausiosios lygos varžybos dar neprasidėjo, todėl komanda nėra optimaliai sukomplektuota. Kita vertus, Boleslavo komanda parodė, kad nori žaisti puolime, per rungtynes atliko 20 smūgių. Kartu ant atsarginių žaidėjų suolelio buvo kokybės – Kangwa arba Sefer. Bet kokiu atveju šeimininkai bus labiau pailsėję ir į priekį stumdysis panašiai kaip pirmosiose rungtynėse.

Kita vertus, „Mladá Boleslav” laukia ketvirtoji „angliška savaitė” iš eilės (ketvirtadienis – sekmadienis – ketvirtadienis), sudėtis pasikeitė ne tiek jau daug. Čekijos rinktinės žaidėjų nuovargis daug didesnis. Bet kokiu atveju, svečių komandą padrąsino aiški savaitgalio pergalė prieš „Budejovice” (4:0), o treneris Holoubekas leido pagrindiniams žaidėjams žaisti apie 60 minučių.

Bet kuriuo atveju komandos produktyvumas slypi palyginti siaurame žaidėjų rate (Kušej, Mašek, Mareček). Šeimininkams turėtų būti patogu, kad šeimininkai daugiau atakuos, jie gali daug geriau žaisti atvira gynyba nei pilna gynyba. Net ir atkrintamosiose varžybose svečiai neišeis be įvarčių, dar neaišku, koks bus rezultatas.

Dėl ko statyti:

Rungtynės žada įvarčių abiejose aikštės pusėse, nė viena komanda nėra stipriausia į nugarą. Abi komandos įmuš po įvartį, svečiams įmuš Kusej.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker