Valjadolid – Espanyol: Mažiau nei 2,5 įvarčio rungtynėse

PLbookmaker
19 rugpjūčio, 2024
9 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Valjadolid – Espanyol: Mažiau nei 2,5 įvarčio rungtynėse.

19.08.2024 19:00

Pirmajame naujojo sezono ture susitiks du naujokai. Šeimininkai greitą sugrįžimą į elitą užsitarnavo užėmę antrąją vietą galutinėje antrosios lygos turnyrinėje lentelėje, o „Espanyol” sugrįžimą į LaLigą (taip pat vos po vienerių metų) iškovojo per atkrintamąsias varžybas (po reguliariojo sezono buvo ketvirti). Paskutinį kartą abi komandos tarpusavyje susidūrė gegužės mėnesį, kai antrosios lygos 39-ajame ture Valjadolide sužaidė lygiosiomis be įvarčių.

Vasarą „Espanyol” neteko rezultatyviausio visų varžybų žaidėjo – danų puolėjas Martinas Braithwaite’as iškeitė „Barceloną” į paskolą Brazilijos „Grêmio” komandai. Trūkstamus 22 įvarčius dabar pakeis naujai atvykę Cardona (Augsburgas) ir Velizas (Tottenham). Čekijos vidurio gynėjas Alexas Kralis taip pat yra vienas iš pastiprinimų.

Vasarą „Valladolid” taip pat patyrė nuostolių. Monchu, Sergio Escudero ir Jordi Masipas praėjusį sezoną buvo vieni iš labiausiai užimtų komandos žaidėjų, o dabar jų visų nebėra. Klubas iškeitė kai kuriuos svečius į nuolatinius perėjimus, tačiau galima tikėtis, kad galbūt „Valladolid” vis dėlto prisivilios keletą naujų veidų, kad komanda taptų konkurencinga elitinėse varžybose.

Už ką statyti:

Šie du varžovai gali varžytis sunkioje gelbėjimosi kovoje, todėl šiuo požiūriu pirmasis ratas ir jų susidūrimas yra labai svarbus. Abiejose pusėse trūksta svarbių praėjusio sezono žaidėjų, todėl gali prireikti laiko, kol reikalai be jų nusistovės ir išsikristalizuos nauji lyderiai. Pirmadienį tikriausiai dar nebus futbolo malonumo. Tikėtina, kad daug įvarčių nekris.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker