Haddad Maia B. – Muchova K.: 0:2 setuose

PLbookmaker
4 rugsėjo, 2024
4 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Haddad Maia B. – Muchova K.: 0:2 setai

04.09.2024 18:00

Po netikėto Barboros Krejčikovos triumfo Vimbldone atvirajame JAV čempionate gali pasirodyti dar viena Čekijos tenisininkė.

Karolína Muchova stilingai sugrįžo po dešimties mėnesių pertraukos, kurią sukėlė pernai per paskutinį „Didžiojo kirčio” serijos turnyrą patirta riešo trauma, ir laimėjo visus mačus 2:0. Aštuntfinalyje ji du kartus 6-3 įveikė pirmąją raketę Jasmime Paolini, pastarųjų dviejų „Grand Slam” turnyrų finalininkę.

Ekspertai dar kartą žavisi jos įvairiapusišku tenisu visame korte, efektyviais ir rezultatyviais smūgiais – voliunomis, lobs, pivotais, kuriais ji išveda varžoves iš koncepcijos. Tačiau Karolinos atveju reikia būti atsargiems, ypač dėl jos sveikatos, kuri ne kartą ją išdavė mažiausiai tinkamu momentu.

Kita jos varžovė bus Beatriz Haddad Maia, pirmoji brazilė, patekusi į „US Open” ketvirtfinalį nuo 1968 metų. Aukščiausias pietų amerikietės pasiekimas „Flushing Meadows” turnyre iki šiol buvo antrasis ratas. Ji turėjo šiek tiek daugiau darbo nei Muchova, kad patektų į ketvirtfinalį, nes pirmajame rate pralaimėjo vieną setą Avanesian, o aštuntajame – Wozniacki.

Kaip bebūtų, patekusi į ketvirtfinalį brazilė įplaukė į vandenis, kuriuose ne taip dažnai plaukioja. Ji tik antrą kartą žaidžia Didžiojo kirčio turnyro ketvirtfinalyje, o Muchovai tai jau šeštasis kartas, prieš tai turėjusi teigiamą rezultatą 3-2.

Dėl ko statyti:

Muchovos tarpusavio mačai – 3:0, o paskutiniame mače pernai Sinsinatyje ji pralaimėjo tik vieną setą (6:7, 6:1, 6:4). Atvirojo JAV čempionato ketvirtfinalyje jai prireiks dviejų setų pergalei iškovoti.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker