Sparta – Karviná: rungtynės/įvarčių skaičius 1/-4,5

PLbookmaker
10 rugsėjo, 2024
5 Peržiūros

Mūsų patarimas: Sparta – Karvina: rungtynės/įvarčių skaičius 1/-4,5

14.09.2024 19:00

Nuo sezono pradžios „Sparta” tiek lygoje, tiek Europos taurės varžybose ištraukė palankius burtus ir po nacionalinės pertraukos turės idealų varžovą. Trenerio Larso Friiso auklėtiniai namuose priims „Karviną”, o tai yra būtent toks varžovas, kokio jiems reikia. Danijos strategas palankiai įvertino nacionalinę pertrauką, kai nemažai žaidėjų, vadovaujami Panako, Sörenseno ir kitų, ilsėjosi ir gydėsi sveikatos negalavimus. Kita vertus, komanda skaičiuoja nuostolius, Rynesas ar Kairinenenas parsivežė traumas, o tai labai nemalonu, klubas stengsis juos sutvarkyti bent jau Čempionų lygai.

Čempionų titulą ginantys futbolininkai su „Karvina” žais kombinuota sudėtimi, šansą gaus žaidėjai, kurie daugiausia ilsėjosi arba kurių pozicijos nėra tokios konkurencingos (vidurio puolėjo kraštai). Tai turėtų paveikti komandos tarpusavio žaidimą ir puolimo jėgą, kuri toli gražu nebus optimali. Bet kokiu atveju, pilnutėlė „Letná Letná” privers žaidėjus sunkiai dirbti, todėl galimas taškų praradimas atrodo mažai tikėtinas. Birmančevičius ir Haraslinas negalės rungtyniauti ir gali pasirodyti tik dalį rungtynių, o Rrahmani, kuris yra pelnęs įvartį ir Kosovo rinktinei, yra vartininkas.

Po septynių turų „Karvina” su solidžiais aštuoniais taškais užima dvyliktąją vietą, komanda, palyginti su praėjusiais metais, pagerėjo, tačiau vis dar kenčia nuo prasto rezultatyvumo pabaigoje. Trenerio Hyskio auklėtiniai gauna progų, tačiau dažniausiai nepasirenka idealaus sprendimo, iš dalies dėl patirties ir kokybės.

Svečiai renka taškus silpnesniems varžovams, išimtis – lygiosios su „Ostrava”, kurioms įtakos turėjo ankstyvas „Banik” pašalinimas iš aikštės. bet kokiu atveju svečiai per pastaruosius kelis turus pagerino savo gynybinę veiklą, per ankstesnius tris turus įmušdami tik vieną įvartį, ir jiems neturėtų tekti iš „Letnos” išsivežti jokių „vilionių”.

Dėl ko statyti:

„Sparta” skaičiuoja traumas ir kai kuriuos savo pagrindinius futbolininkus taupys Čempionų lygos rungtynėms su „Salzburg”. Pergalę iškovos valdantysis čempionas, tačiau rungtynėse, panašiai kaip ir paskutinėse dvejose rungtynėse (3:0, 3:1, 2:1, 2:0), bus įmušti ne daugiau kaip keturi įvarčiai.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker