Lazio – Verona: 1

PLbookmaker
16 rugsėjo, 2024
4 Peržiūros

Mūsų patarimas: Lazio – Verona: 1

16.09.2024 20:45

Keturi taškai po trejų rungtynių nėra „Lazio” nusivylimas, bet tikrai ne sėkmė. Tačiau paskutinės lygiosios namuose su „AC Milan” tikrai kompensavo pralaimėjimą Udinėje. Verona taip pat atsigriebė už paskutinį kluptelėjimą (Juventus 0:3) pergale 2:0 Genujoje.

Lazio” neįveikė „Milan”, tačiau be Tatio Castellanos, įvartį įmušė ir perėjimų lango pabaigoje atvykęs Boulaye Dia. Taigi treneris Marco Baroni, atrodo, atrado (kartu su Mattia Zaccagni) labai perspektyvų puolimo trejetą, kuris gali gerokai pakeisti sezono kryptį. Galų gale puolimas vargu ar kels problemų, nes „Lazio” jau įmušė šešis įvarčius, o šį skaičių prieš šį turą viršijo tik „Inter”.

Praėjusiame ture „Verona” pasižymėjo labai sėkmingai. Tiesą sakant, komanda, kuri buvo įvardijama kaip viena pagrindinių kandidačių į iškritimą, laimėjo dvejas iš pirmųjų trijų rungtynių, žaisdama prieš „Napoli”, „Juventus” ir išvykoje prieš „Genoa”. Treneris Paolo Zanetti labai gyrė pastarąjį rezultatą ir teigė, kad jo komanda laikosi gerai, o vasarą finansinių problemų kamuojamoje Veronos komandoje vėl buvo padaryta pakeitimų. Kiek dar ilgai „Hellas” stebins?

Dėl ko statyti:

Lazio vėl pradės su Castellanos-Dia-Zaccagni trio ir rungtynės gali būti panašios į jų susidūrimą su naujoku iš Venecijos. Veronos klubas šį sezoną bus labai nepastovus, ką įrodė jų pergalė prieš „Napoli” ir vėlesnis pralaimėjimas „Juventus”. Lazio iškovos pergalę ir įsitvirtins tarp geriausių šio sezono komandų.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker