Jihlava – Vlasim: rezultatas be įvarčių – Jihlava

PLbookmaker
23 rugsėjo, 2024
10 Peržiūros

Mūsų patarimas: Jihlava – Vlasim: rezultatas be įvarčių – Jihlava

23.09.2024 17:45

Marekas Jarolimas, paskutinį kartą dirbęs Davido Holoubeko asistentu pirmosios lygos „Mlada Boleslav” klube, iš antrosios lygos dugno išves „Jihlavą”. Naujasis treneris turėjo daug laiko susipažinti su komanda per nacionalinę pertrauką, tačiau atidėjus potvynio turą jam buvo suteikta papildoma savaitė. Vysočinoje jo laukia daug darbo.

Jihlava laimėjo tik vienerias rungtynes, o pastarąsias labai prisidėjo teisėjas, kuris neužskaitė eilinio Žižkovo įvarčio 2:2. Padėti turėtų ir iš Olomouco atvykęs patyręs stabdis Benesas, pastiprinimas iš Olomouco. Gynybai reikia lyderio, į kurį žaidėjai galėtų atsiremti. Jihlava vidutiniškai praleidžia po du įvarčius per rungtynes.

Vlašimas yra lentelės viduryje (7 vieta), namuose pralaimėjęs tik vienerias rungtynes suverenui Zlinui, kitaip taškus daugiausia renka po lygiųjų (5). Keturios iš jų buvo išvykoje, dažniausias rezultatas – trys 1:1. Net ir išvykus treneriui Hyskiui į pirmosios lygos „Karviną”, „Vlašim” stengiasi žaisti kombinacinį futbolą, tačiau kartais turi problemų gynyboje, o išvykoje neišsaugojo švaraus lapo.

Dėl ko statyti:

Jihlavos komandai reikia pergalės ir ji gali priimti „Vlasim” (12-3-3). Turėdami naują trenerį, jie gali iškovoti taškų prieš mėgstamą varžovą. Atlikite vieną užtikrintą statymą be lygiųjų.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker